Šok za policista na motorju! Z električnim skirojem jima je izsilil prednost

V prometu imamo tudi mnoge reševalce, gasilce in policiste, ki morajo biti vsako sekundo v pripravljenosti. Nikoli namreč ne vedo, kdaj bodo dobili nujen klic na pomoč.

Na intervencijo sta v teh dneh odpravila tudi dva policista na motorju, a sta že v središču mesta doživela pravo dramo.

Prednost jima je v Københavnu na Danskem izsilil nepazljivi voznik električnega skiroja, med njim in policistom na motorju pa je prišlo do blažjega trka. Policist je nato z gesto jasno pokazal, kaj si misli o takšni nepazljivosti, nato pa v spremstvu še enega policista nadaljeval pot do intervencije.

Polagamo vam na srce: V kolikor med vožnjo zaslišite sirene ali opazite modre rotacijske luči, se hitro umaknite na desno stran cestišča (na avtocesti velja pravilo reševalnega pasu), nato pa z varnostnimi utripalkami nakažite, da ste vozilo na intervenciji opazili.

Poglejte si, kakšni prigodi sta v teh dneh bila priča dva policista na motorju, ko sta se odpravila na nujno intervencijo. Bi morali nepazljive udeležence v prometu v takšnih primerih ustrezno kaznovati?
0
JeklenaPest
Pred 18 tedni
Ja..-telička na skiroju.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Gluha deklica prvič slišala glas sestrice: Njena reakcija je obkrožila svet!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Helena Blagne: Parodija je nasmejala Slovence!VIDEO: Vegani so velikanu preprečili dostop do burgerja! Poglej, kaj jim je storil...Posnetek iz Italije senzacija na spletu: To se je zgodilo, ko so podirali drevesa!VIDEO: Zmago Jelinčič udaril v svojem slogu: "Obdavčimo tujce in dajmo našim!"Damjan Murko znova udaril: Voditelj ob njegovih odgovorih jokal od smeha!VIDEO: Šok na hrvaškem talentu: Ne boste verjeli, kaj je na odru počel Rus!Lastnik je kužku rekel, da je čas za kopanje: Takoj je vedel, kaj mora storiti!VIDEO: 14-letnica šokirala hrvaške sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Slovenki navdušili s plesom na drogu: Hrvaškim sodnikom sta vzeli sapo!Ogromno letalo poletelo med stavbami, prizor je vsem na spletu vzel sapoHaskiju se je od veselja zmešalo: Tako se je razveselil svojega lastnika!SMEH: Miha Deželak poklical na Hrvaško, govoril je s "Kristino Mandarino"VIDEO: Slovenka v roke vzela harmoniko, nato zaigrala pesem Franca MiheličaVIDEO: Župana privezali in ga vlekli po cesti, ker je pozabil na predvolilne obljubeZasačili so jo med krajo: Ne boste verjeli, kaj vse je skrivala v krilu!SMEH: Tako je sestra prelisičila malega bratca, da je jedel zdravo hranoSMEH: Po "fačuziju" nova cvetka: To je izjavila tekmovalka v Kmetiji!Župnik iz Bohinja obiskal starejše: Prisluhni, kaj je povedala 105-letna Angela!Pes s potezo ganil svet: Tako je potolažil rešeno potepuško mucko!Fant na železnici zaigral pesem Queenov: Njegov nastop je prevzel svet!Manca Špik znova očarala Slovence: To je njena nova pesem "Serenada"Madžarski voznik prehiteval po odstavnem pasu: Skoraj bi se zgodila tragedija!Kužka zgodaj zjutraj vdrla v spalnico malčka: Hotela sta jesti hrano!SMEH: 7 balkanskih načinov, kako uspavati otroke: Privoščil si je tudi Slovence!