Šok za policista na motorju! Z električnim skirojem jima je izsilil prednost

V prometu imamo tudi mnoge reševalce, gasilce in policiste, ki morajo biti vsako sekundo v pripravljenosti. Nikoli namreč ne vedo, kdaj bodo dobili nujen klic na pomoč.

Na intervencijo sta v teh dneh odpravila tudi dva policista na motorju, a sta že v središču mesta doživela pravo dramo.

Prednost jima je v Københavnu na Danskem izsilil nepazljivi voznik električnega skiroja, med njim in policistom na motorju pa je prišlo do blažjega trka. Policist je nato z gesto jasno pokazal, kaj si misli o takšni nepazljivosti, nato pa v spremstvu še enega policista nadaljeval pot do intervencije.

Polagamo vam na srce: V kolikor med vožnjo zaslišite sirene ali opazite modre rotacijske luči, se hitro umaknite na desno stran cestišča (na avtocesti velja pravilo reševalnega pasu), nato pa z varnostnimi utripalkami nakažite, da ste vozilo na intervenciji opazili.

Poglejte si, kakšni prigodi sta v teh dneh bila priča dva policista na motorju, ko sta se odpravila na nujno intervencijo. Bi morali nepazljive udeležence v prometu v takšnih primerih ustrezno kaznovati?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Ja..-telička na skiroju.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!