Šok za policista na motorju! Z električnim skirojem jima je izsilil prednost

V prometu imamo tudi mnoge reševalce, gasilce in policiste, ki morajo biti vsako sekundo v pripravljenosti. Nikoli namreč ne vedo, kdaj bodo dobili nujen klic na pomoč.

Na intervencijo sta v teh dneh odpravila tudi dva policista na motorju, a sta že v središču mesta doživela pravo dramo.

Prednost jima je v Københavnu na Danskem izsilil nepazljivi voznik električnega skiroja, med njim in policistom na motorju pa je prišlo do blažjega trka. Policist je nato z gesto jasno pokazal, kaj si misli o takšni nepazljivosti, nato pa v spremstvu še enega policista nadaljeval pot do intervencije.

Polagamo vam na srce: V kolikor med vožnjo zaslišite sirene ali opazite modre rotacijske luči, se hitro umaknite na desno stran cestišča (na avtocesti velja pravilo reševalnega pasu), nato pa z varnostnimi utripalkami nakažite, da ste vozilo na intervenciji opazili.

Poglejte si, kakšni prigodi sta v teh dneh bila priča dva policista na motorju, ko sta se odpravila na nujno intervencijo. Bi morali nepazljive udeležence v prometu v takšnih primerih ustrezno kaznovati?
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Ja..-telička na skiroju.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaVIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!Michelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaVIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Peljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem