Sosed je zaradi joka poklical policijo: Kriva je bila papiga!

Policisti v okrožju Palm Beach County na Floridi so dobra dva tedna nazaj prejeli klic, da je v eni izmed hiš slišati jok ženske in njeno kričanje.

Policiste je poklical sosed, modri angeli pa so ob prihodu naleteli na prav poseben prizor!

Ko so prišli do hiše, kjer se je slišalo kričanje, je lastnik policiste najprej prijazno pozdravil. Razložili so mu, da so prišli zaradi prijave nasilja, ob njihovih besedah pa se je le nasmehnil.

Kmalu zatem jim je razkril krivca za jok in kričanje. 40-letna papiga po imenu Rambo si je na dvorišču dala duška, kar je očitno pritegnilo pozornost prestrašenih sosedov.

Video posnetek prihoda policistov in oglašanja papige je prava senzacija na spletu - do danes si ga je ogledalo že več kot 2 milijona ljudi. Poglejte si simpatični prizor, ko je papiga s svojim dejanjem pritegnila pozornost policistov!
0
JeklenaPest
Pred 11 tedni
Zgovoren tič...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Lesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Oče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaVIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Denise Dame udarila po Inji Zalta: "Prosjačiš kot romska beračica?"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Oče in hčerka zapela kot Andrea Bocelli in Celine Dion: Njun nastop ruši rekorde!Motorist se je maščeval vozniku, ki mu je pokazal sredinca in vanj vrgel steklenicoJanez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Župnik iz Bohinja z novim posnetkom: "To je skrivnost, ki jo noben virus ne premaga!"Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribNa ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Kako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!