Splezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!

Te dni je na spletu pristal video posnetek, ki jemlje sapo. Predvsem tistim, ki z višino niso v najboljših prijateljskih odnosih.

Video posnetek razkriva drznega plezalca, ki se je povzpel na 3128 metra visoko goro v Južni Ameriki.

Priti Wright je splezal na goro Cerro Torre, ki se nahaja v Južni Ameriki med Argentino in Čilom. Najvišji vrh je visok 3128 metra, prav na njem pa je v video posnetku moč videti Pritija Wrighta.

Video posnetek z dronom razkriva dihjemajoč razgled in mogočnost gore Cerro Torre, obenem pa tudi drznost gorskega plezalca.

Poglejte si spektakularen video posnetek iz Južne Amerike, ob katerem bo tudi vam zastala sapa. Bi imeli dovolj poguma, da se plezalcu v video posnetku pridružite?
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Lahko, da so ga na vrh "dostavili" s helikopterjem...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Medicinsko sestro ganili do solz: To so storili sosedje, ko je šla v nočno izmeno!Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Bedak na avtocesti zaviral pred tovornjakom, nato je dobil najboljšo lekcijoLesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaOče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!VIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Denise Dame udarila po Inji Zalta: "Prosjačiš kot romska beračica?"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Janez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribKako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Med prenosom v živo podivjal tornado: Tako hitro se zgodi grozljivka!