Spoštovanja vredna poteza: Ker se je nasprotnik poškodoval, ni hotel zadeti gola!

Fair play v športu igra veliko težo, športne poteze pa obenem navdušijo tudi mnogo navijače.

Tako je bilo tudi na futsal tekmi v Španiji, ko si je eden izmed igralcev za svojo športno potezo prislužil veliko mero spoštovanja širom sveta.

Igralec Solano, ki igra za špansko futsal moštvo Caregena, je pred skorajda praznim golom žogo raje poslal z igrišča, saj se je nasprotnik, ki je bil zadolžen za obrambo, pred tem poškodoval.

Javi Alonso iz ekipe Zaragoza se je namreč v akciji poškodoval, nato pa je žogo pred odprtim golom dobil Solano. Namesto, da bi sprožil strel, je mnoge navdušil s fair play potezo.

Tekma se je na koncu končala z rezultatom 5:5, Solano pa je s svojo športno potezo požel aplavz soigralcev in mnogih prisotnih navijačev. Kapo dol za takšno potezo, ki bi brez dvoma lahko bila vzgled mnogim športnikom!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Morski pes napadel ribiče v kanujuNastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Francoz pred sodniki zapel Hallelujah: Njegov glas bo prevzel tudi tebe!Deklica je prvič hranila zlatega prinašalca: Njuno prijateljstvo ti polepša dan!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!Hrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Vinogradnik s Krasa navdušil z inovacijo: Izdelal je varčno škropilnico!