Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetu

Te dni so na uradnem YouTube kanalu Guinness World Records objavili video posnetek, pri katerem lahko spremljamo najvišjega psa na svetu.

Nemška doga po imenu Zeus v višino do hrbta meri kar 1,046 metra, kar je dovolj za naziv najvišjega psa na planetu Zemlja.

Video posnetek, pri katerem so predstavili psa po imenu Zeus, je že prava uspešnica na spletu - samo na omrežju YouTube je do danes dosegel več kot 2,3 milijona ogledov, nad podobo psa pa so navdušeni številni ljubitelji živali na spletu.

Zeus je star komaj dve leti, skupaj z lastniki pa živi v mestu Bedford v ameriški zvezni državi Teksas. S svojo velikostjo in mogočnostjo privablja številne radovedne poglede, po besedah lastnikov pa zelo rad uživa v razvajanju.

Poglejte si, kako izgleda nemška doga po imenu Zeus, ki velja za najvišjega psa na svetu. Bi skrbeli za takšnega orjaka?
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Za moj žmah nekoliko prevelika stvar. Raje imam muco...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sosedje so se 5 let smejali, ker so pred hišo gradili jahto, nato so obmolkniliNa meji s Hrvaško so mu popustili živci: Tako je napadel drugega voznika!Gluha ženska prvič slišala glas svojega moža: Prizor ima 10 milijonov ogledov!Iz vode so rešili kenguruja: Poglej, kako se je žival zahvalila ljudem!Mačka je grizla kozarec, nato ji je glava padla v vodo: Njen odziv je doza smeha!Voznik na avtocesti v Romuniji trčil v medvedaDojenček vzgojiteljici umaknil stol, tik preden se je usedlaStrogi sodnik Simon ustavil nastop 20-letnika: Na koncu je poskrbel za navdušenje!Moški z uboge želve odstranil morske školjke: Posnetek ima 26 milijonov ogledov!V gozdu je žagal drevesa, divja žival si je želela njegove pozornostiVIDEO: Ganljiv prizor na otoku Hvar: Tako je mali sinček pomagal očetu gasilcu!Družina med sprehodom naletela na medveda: Tako dolgo jim je sledil po poti!Starši so deklici kupili kužka: Njena sreča ti bo polepšala dan!Na ameriškem talentu je ples združil s čarovnijo: Nastop je navdušil sodnike!Deček z avtizmom padel v bazen: Življenje mu je rešil sosed!Plesalka na talentu prevzela sodnike: Njen plesni nastop je prava senzacija!Lastniki pokazali smešno rešitev, kako mačko zadržijo na balkonuVeč kot 100 skatov plavalo ob obali: Takšen prizor so doživeli kopalci!VIDEO: Redar v Šiški na tla podrl kolesarja: Posnetek danes obkroža Slovenijo!VIDEO: Na Petrolu napolnil rezervoar kljub obvestilu, da goriva ni več12-letnik z angelskim glasom prevzel sodnike: Njegov nastop te bo navdušil!Dekleta s čudovitim plesom do zlatega gumba: Tako so navdušile na talentu!Tadej Pogačar z moštvenim kolegom pred ciljem igral kamen, papir, škarjeLjubljanski policist na motorju opazil reševalce: Tako jim je pomagal ob zastoju!Moški na talentu šokiral sodnike: Takšnemu noremu nastopu so bili priča!