Sramota ob zmagi Ilke Štuhec, takšno zastavo so obesili organizatorji

Ilka Štuhec je včeraj v Val Gardenu še drugič zapored stopila na najvišjo stopničko. Po smuku je zmagala še v superveleslalomu, njena vrnitev med najboljše pa je širom Slovenije poskrbela za pravo evforijo.

Prav včeraj je skupaj z Ilko Štuhec na najvišjo stopničko stopil tudi Žan Kranjec.

In če je za Ilko Štuhec Val Gardena postala eno izmed njenih najljubših prizorišč, ji zagotovo v lepem spominu ne bo ostala velika napaka organizatorjev. Ti so med podelitvijo zavrteli slovensko himno, a kaj, ko so popolnoma zgrešili s slovensko zastavo.Grb na zastavi namreč ni ustrezal uradnemu grbu slovenske zastave, na vse skupaj pa so zvezo FIS opozorili tudi številni ogorčeni slovenski navijači.


Se mar na tako velikih prireditvah takšne napake ne bi smele dogajati? Poglejte si še enkrat znova izjemno vožnjo Ilke Štuhec, s katero je v dveh dneh že drugič stopila na najvišjo stopničko!

0
JeklenaPest
Pred 27 tedni
Jaz niti opazil ne bi...
0
Tina Cerne
Pred 27 tedni
Sramota .
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet