Srb z Mercedesom prevozil 760.000 km v 4 letih: Kako izgleda avtomobil?

Nemanja Lazarević iz Srbije je na spletu delil prav poseben video posnetek, v katerem je predstavil vozilo Mercedes E200 CDI, letnik 2015.

Z avtomobilom je v štirih letih prevozil neverjetnih 760.000 kilometrov!

Srb je preračunano vsak dan v povprečju z Mercedesom prevozil okoli 450 kilometrov, avtomobil pa je kljub temu v brezhibnem stanju.

Na spletu so se ob posnetku pojavili tudi mnogi šaljivi komentarji. Uporabnik Mladen Prastalo je zapisal, da bo vozilo čez 5 let po vsej verjetnosti na števcu imelo le 220.000 kilometrov.

Kako izgleda vozilo, ki je prevozilo toliko kilometrov v kratkem času? Kako se avtomobil pelje? Poglejte si video posnetek, ki je navdušil mnoge ljubitelje avtomobilov.
0
JeklenaPest
Pred 12 tedni
Avto je lep, sicer pravkar opran, z motorjem vred, in celo gume, kdo ve kateri komplet po vrsti, so lepo namazane z glicerinom. Dečko omenja "sitne ogrebotine" na laku. Te so vedno posledica tiste krtače, skozi katero na ročnih pralnicah teče voda in šampon. Finta je v tem, da na koncu pranja vozila kreteni vedno s krtačo gredo na kolesa, kolesne pokrove in na pragove. Tako drgnejo še kako minuto po tem, ko voda skozi krtačo že več ne teče. Nato pridete z vozilom vi in ga začnete prati prav s to krtačo, ki je sedaj polna šodra. Jaz krtače ne uporabljam nikoli, ravno zaradi tega.
Če vprašate mene sem sledečega mnenja: AVTO, MOTOR IN PES MORAJO PRI HIŠI BITI NEMŠKI. Za ta avto, ki je nedvomno vozil samo dolge ture, bi z veseljem dal 5k€.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Nenavaden gost na avtocesti: Posnetek je uspešnica na spletu!Motorist se je maščeval vozniku, ki mu je pokazal sredinca in vanj vrgel steklenicoNa smučišču je v snegu našel žensko: Tako ji je rešil življenje!Pred domom v Trzinu ganili starejše: Tako sta zapela Alenka Gotar in njen mož!Dramatičen posnetek v zraku: Pri hitrosti 320 km/h je treščil v drugega padalca!Oče in hčerka zapela kot Andrea Bocelli in Celine Dion: Njun nastop ruši rekorde!Kanadčan od blizu posnel luno: Je na kamero ujel nezemljane?Lisica ji je med snemanjem ukradla mobilni telefon: Posnetek ti bo polepšal dan!Romi izkoristili odprta vrata v Krškem: Njihovo krajo so posneli na kamero!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Tilen Artač v parodiji zapel kot Avseniki: Tako izgleda življenje v bloku!Župnik iz Bohinja z novim posnetkom: "To je skrivnost, ki jo noben virus ne premaga!"Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Kako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!Mačke v stanovanju začutile potres, preden se je zgodilBeluga kit prvič v življenju videl pingvinaSlovenec zapel ljudsko uspešnico: Njegov nastop je pravi balzam za dušo!Na pločniku je narisal črte za ristanc: Tako so se zabavali sprehajalci!Mladiček pritlikavega povodnega konja pokazal, kako se potaplja