Sredi gozda sta jahačici doživeli šok: Konje sta napadla dva haskija!

Da je na svoje kužke potrebno paziti tudi med sprehodom po gozdu, dokazuje video posnetek, ki je na spletu pristal v preteklem letu.

Dve ženski sta med ježo konjev doživeli pravi šok, ko sta ju napadla dva psa, pasme haski.

Med ježo po zasneženem gozdu sta ženski na konju doživeli neprijetno presenečenje, ko sta se jima približala dva haskija. Psa nista bila na povodcu, ob srečanju s konji pa sta pokazala svojo agresivno stran.

Eden izmed psov je konja ugriznil v nogo, ženski pa sta dlje časa na pomoč klicali lastnika psov. Ko je ta prispel do konjev, je psa na srečo uspel umiriti in spraviti stran od obeh konjev.

Poglejte si nenavaden prizor iz zasneženega gozda, pri katerem sta dva psa pasme haski napadla konja. Še en razlog, zakaj je potrebno paziti na svoje kužke!
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Dva psa sta že krdelo in to ima svoje zakonitosti. Me pa čudi, zakaj ni konj pesu parkiral kopita na surlo...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!