Sredi noči izbruhnil vulkan Etna! Poglejte, kakšnim prizorom so priča na Siciliji

Vulkan Etna v Siciliji je ponoči znova izbruhnil. Po posnetkih sodeč je nebo zaradi lave povsem zažarelo, najbolj aktiven vulkan v Evropi pa je s svojo mogočno podobo znova mnogim v kosti pregnal strah.

Splet so danes obkrožili številni video posnetki, iz katerih je moč videti izbruh vulkana Etna!

Okoli 3:00 ure ponoči se je po lokalnem času začel izbruh vulkana Etna, ki je trajal vse do jutra. Zdaj se je vse skupaj umirilo, iz vulkana pa se vije zgolj bel in črn dim.


Takšni izbruhi se pri vulkanu Etna zgodijo nekajkrat na leto, lava in vulkanski prah pa sta pri takšnih izbruhih že stalnica. Zadnji večji izbruh vulkana Etna se je zgodil leta 1992, ko se je lava povsem približala mestu.

Poglejte si, kakšnim prizorom so ob izbruhu vulkana Etna bili domačini priča sredi noči!


Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet