Sredi noči so v hišo vdrli roparji: Lastnik jih je pregnal z golimi rokami!

Splet obkroža video posnetek z nadzorne kamere, ko so v hišo v angleškem mestu Manchester vdrli štirje oboroženi roparji.

Asif Ali je roparje uspel pregnati kar z golimi rokami, celotno dramo pa so v večernih urah posnele varnostne kamere!

35-letni Ali je zgrožen obstal pred vhodnimi vrati, ko so v njegov dom v večernih urah vdrli štirje oboroženi moški. Tepel jih je z golimi rokami, njegova žena pa je medtem spala v spalnici.

V video posnetku je moč videti tudi trenutek, ko je ropar Aliju zagrozil s smrtjo. V istem trenutku je zbežal v kuhinjo, kjer je v roke vzel kuhinjski nož, s katerim je hotel pregnati roparje. Ko se je vrnil do vhodnih vrat, so jo roparje že ucvrli.

Iz spalnice je takrat prišla še njegova žena, video posnetek napada pa je le še en dokaz, da tudi doma nikoli nismo varni. Poglejte si, kakšno dramo so posnele varnostne kamere!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
ODSLEJ BO V KUHINJI GOTOVO TUDI MAČETA IN ŠIBROVKA.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!