Sredi noči so v hišo vdrli roparji: Lastnik jih je pregnal z golimi rokami!

Splet obkroža video posnetek z nadzorne kamere, ko so v hišo v angleškem mestu Manchester vdrli štirje oboroženi roparji.

Asif Ali je roparje uspel pregnati kar z golimi rokami, celotno dramo pa so v večernih urah posnele varnostne kamere!

35-letni Ali je zgrožen obstal pred vhodnimi vrati, ko so v njegov dom v večernih urah vdrli štirje oboroženi moški. Tepel jih je z golimi rokami, njegova žena pa je medtem spala v spalnici.

V video posnetku je moč videti tudi trenutek, ko je ropar Aliju zagrozil s smrtjo. V istem trenutku je zbežal v kuhinjo, kjer je v roke vzel kuhinjski nož, s katerim je hotel pregnati roparje. Ko se je vrnil do vhodnih vrat, so jo roparje že ucvrli.

Iz spalnice je takrat prišla še njegova žena, video posnetek napada pa je le še en dokaz, da tudi doma nikoli nismo varni. Poglejte si, kakšno dramo so posnele varnostne kamere!
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
ODSLEJ BO V KUHINJI GOTOVO TUDI MAČETA IN ŠIBROVKA.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikNa hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!VIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedRuski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!VIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!VIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoVIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!Bosanec pokazal, kako se Bosanci obnašajo v Nemčiji in kako v BosniVIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuVIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Parodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!Sredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!VIDEO: Ganljiva reklama, ki je razjokala Slovence: Takšen učinek imajo dobra dela!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!Kužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogarVIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcemVIDEO: Izvir Hublja ob preteklem deževju pokazal svojo pravo močNa kamero so ujeli rojstvo delfina: Prizor bo ganil tudi tebe!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!Razgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozija