Sredi noči so v hišo vdrli roparji: Lastnik jih je pregnal z golimi rokami!

Splet obkroža video posnetek z nadzorne kamere, ko so v hišo v angleškem mestu Manchester vdrli štirje oboroženi roparji.

Asif Ali je roparje uspel pregnati kar z golimi rokami, celotno dramo pa so v večernih urah posnele varnostne kamere!

35-letni Ali je zgrožen obstal pred vhodnimi vrati, ko so v njegov dom v večernih urah vdrli štirje oboroženi moški. Tepel jih je z golimi rokami, njegova žena pa je medtem spala v spalnici.

V video posnetku je moč videti tudi trenutek, ko je ropar Aliju zagrozil s smrtjo. V istem trenutku je zbežal v kuhinjo, kjer je v roke vzel kuhinjski nož, s katerim je hotel pregnati roparje. Ko se je vrnil do vhodnih vrat, so jo roparje že ucvrli.

Iz spalnice je takrat prišla še njegova žena, video posnetek napada pa je le še en dokaz, da tudi doma nikoli nismo varni. Poglejte si, kakšno dramo so posnele varnostne kamere!
0
JeklenaPest
Pred 15 tedni
ODSLEJ BO V KUHINJI GOTOVO TUDI MAČETA IN ŠIBROVKA.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaMucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!Voznik ratraka se je stepel s smučarjemTovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!Nažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVoznik avtobusa mislil, da je samVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaLetala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiSMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"Klemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpniceSosed je zaradi joka poklical policijo: Kriva je bila papiga!Posnetek, ki ogreje srce: Tako so lastniku pomagali pri iskanju kužka!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!