Starejši par se objame po koncu karantene, prizor te zadane v čustva

V preteklih dneh je svet obkrožil video posnetek, pri katerem sta si ljubezen po dolgem času lahko znova izkazala dedek in babica.

Zaradi karantene sta bila več mesecev ločena, zdaj pa je končno nastopil trenutek, ko sta se lahko znova objela.

V ganljivem video posnetku lahko spremljamo babico Mary in njenega moža Gordona, ki sta med pandemijo živela v ločenih domovih v mestu Mansfield v Angliji. Zaradi strogih ukrepov se več mesecev nista videla, v preteklih dneh pa se jima je nasmejala sreča.

Gordon je dobil dovoljenje, da se preseli v dom, v katerem prebiva tudi njegova žena Mary.

Čudovito srečanje so posneli zaposleni v omenjenem domu, video posnetek pa je na Facebook omrežju že prava uspešnica. Poglejte si ganljiv prizor, ko sta se dedek in babica po več mesecih lahko znova objela.

0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Oglas dela, kot da bi si ga človek želel, video pa ne...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!