Starši sinu pod božično jelko nastavili darilo, ki ga je ganilo do solz

Vstopamo v čas, ko so pred nami čudoviti božični prazniki. S prazniki pa smo deležni tudi številnih obdaritev, ki lahko imajo zelo velik pomen.

Mnogi se zavedamo, da čudovito darilo niso le materialne stvari, temveč tista darila, ki jih ni moč kupiti. Prijateljem, znancem in družini lahko tako v teh praznikih podarimo že svoj čas!

Pomen pravega darila je te dni spoznal tudi simpatični 10-letni deček, ki so mu starši ob božiču prirpavili nepozaben trenutek. Po dolgih sedmih letih poizkušanja in molitev so njegovi starši le dobili to, kar so si tako močno želeli. V družino je prišel nov član - posvojena deklica!

10-letnik ni vedel, da bodo starši posvojili še enega otroka. Prav zato sta mu ob prihodu iz šole pod božično jelko postavila posteljico, v kateri je bila njegova "nova" sestrica.

Ko boste videli njegovo reakcijo ob spoznanju, da bo postal veliki brat male dojenčice, bo prizor tudi vam na obraz privabil solze. Pred ogledom tega čudovitega posnetka zato pripravite robčke!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samVIDEO: To je posnetek iz Slovenije, ki bi ga morali videti vsi motoristiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Goska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Luka Dončić navdušil z zverinskim zabijanjem, koš je dosegel kar s klopiVIDEO: Vratar osmešil igralce! Pretekel je igrišče, nato dosegel zadetekVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To so napake, ki sta jima bila med snemanjem priča Slakonja in ZrnecSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: V Planici poletela do 248 metrov, blestela tudi Timi Zajc in Domen PrevcVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokaliVIDEO: Ste že videli, kako sneg na avtocestah plužijo v Ameriki?