Starši sinu pod božično jelko nastavili darilo, ki ga je ganilo do solz

Vstopamo v čas, ko so pred nami čudoviti božični prazniki. S prazniki pa smo deležni tudi številnih obdaritev, ki lahko imajo zelo velik pomen.

Mnogi se zavedamo, da čudovito darilo niso le materialne stvari, temveč tista darila, ki jih ni moč kupiti. Prijateljem, znancem in družini lahko tako v teh praznikih podarimo že svoj čas!

Pomen pravega darila je te dni spoznal tudi simpatični 10-letni deček, ki so mu starši ob božiču prirpavili nepozaben trenutek. Po dolgih sedmih letih poizkušanja in molitev so njegovi starši le dobili to, kar so si tako močno želeli. V družino je prišel nov član - posvojena deklica!

10-letnik ni vedel, da bodo starši posvojili še enega otroka. Prav zato sta mu ob prihodu iz šole pod božično jelko postavila posteljico, v kateri je bila njegova "nova" sestrica.

Ko boste videli njegovo reakcijo ob spoznanju, da bo postal veliki brat male dojenčice, bo prizor tudi vam na obraz privabil solze. Pred ogledom tega čudovitega posnetka zato pripravite robčke!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet