Štirje dečki zapeli krščansko pesem: Njihov nastop ima že 3 milijone ogledov!

Ob začetku letošnjega leta je na YouTube omrežju pristal video posnetek, pri katerem so se štirje dečki lotili petja znane krščanske pesmi.

Z nastopom so prevzeli mnoge spletne uporabnike, video posnetek pa je do danes na omenjenem omrežju presegel 3 milijone ogledov.

Nastop štirih dečkov sta objavila mož in žena, ki se na spletu predstavljata z umetniškim imenom Sounds Like Reign. Otroci so pri nastopu blesteli s petjem krščanske uspešnice "Pass Me Not, O Gentle Savior", ki izvira iz 19. stoletja. Besedilo za omenjeno pesem je leta 1868 napisal Fanny Crosby, glasbo pa dve leti pozneje William H. Doane.

Pevski nastop dečkov se je dotaknil mnogih uporabnikov na spletu, ki njihov talent hvalijo na vse mogoče načine.

Prisluhnite čudovitemu nastopu, pri katerem so štirje dečki zapeli krščansko uspešnico "Pass Me Not, O Gentle Savior" iz 19. stoletja. Bodo s petjem prevzeli tudi tebe?
0
Vladimira Klun Žerjav
Pred 6 tedni
Varianta


približno kot v slovenščini : Tebe ljubi moja duša, o Zveličar moj, Tvojo naj sladkost okuša, ...
0
Sonja Črnčič
Pred 7 tedni
ZELO LEPA PESEM
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!