Štirje kitaristi zaigrali "Tears In Heaven", nastop na spletu podira rekorde

Skupina štirih kitaristov, ki se v svetu glasbe predstavlja z umetniškim imenom 40 Fingers, je v preteklem mesecu navdušil mnoge na spletu.

V čudovitem ambientu so zaigrali uspešnico "Tears In Heaven", z nastopom pa prevzeli številne ljubitelje glasbe.

Kitarski kvartet 40 Fingers so leta 2017 ustanovili štirje zelo uspešni glasbeni izvajalci - Matteo Brenci, Emanuele Grafitti, Enrico Maria Milanesi in Andrea Vittori. Vsi člani prihajajo iz Italije, mesec dni nazaj pa so na svojem YouTube kanalu objavili čudovit glasbeni nastop.

Obiskali so otok Rab na Hrvaškem, kjer so ob samostanu in cerkvi sv. Janeza Evangelista zaigrali uspešnico "Tears In Heaven", pod katero se je leta 1992 podpisal glasbenik Eric Clapton.

Prisluhnite čudovitemu glasbenemu nastopu fantov iz Italije, ko so med obiskom Hrvaške na otoku Rab zaigrali znano svetovno uspešnico "Tears In Heaven". Bodo z nastopom navdušili tudi tebe?
1
graf
Pred 8 tedni
lepo ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!