Štorklja se vsako leto vrača k svoji ljubezni na Hrvaško, ki ne more leteti

Iz sosednje Hrvaške prihaja čudovita zgodba živalske ljubezni, ki je navdušila mnoge. Štorklja Klepetan se vsako leto znova vrne na Slavonski Brod, kjer ga čaka njegova velika ljubezen Malena. Ta je skoraj 20 let nazaj doživela nesrečo, ko so jo lovci zadeli v eno izmed kril. Tako štorklja zelo težko leti.

Svoji ljubezni se tako ne more pridružiti med letenjem do 8000 kilometrov oddaljene Južne Afrike, kamor se Klepetan odpravi vsako leto. A zaljubljeni Klepetan se vsako leto znova vrne k Maleni na Hrvaško.

Tam sta postala prava atrakcija, za Maleno pa med zimskim časom skrbi tamkajšnji učitelj Stjepan. Vsako zimo ji zagotovi topel prostor, poleti pa štorklja prebiva kar v gnezdu na strehi njegove hiše. Ta par je odličen prikaz, kaj pomeni nekoga imeti resnično rad. Razdalja ne uniči razmerja, če je le razmerje pravo!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenec z resnico o beguncu Ahmadu obkroža državo. Je povedal prav?VIDEO: Traktorist iz Hrvaške postal spletna senzacija, tako je domov peljal drvaVIDEO: Korošica obiskala Denisa Avdića, ob njenih besedah je pokal od smehaVIDEO: Ko je slišal, kaj počnejo v slovenskem šovu, je izgubil živce in znorelBabica si ni mislila, da jo bo princ Harry prepoznal. Kar je storil, obkroža svet!Motoristu je izsilil prednost, tako sta "obračunala" takoj po nezgodiNajbolj preprost način odmrzovanja stekel, ki se na spletu širi kot virusVIDEO: V srbskem mestu odprli novo krožišče. Kar so posnele kamere, obkroža svet!Pred hčerkino poroko so jo poslali na preobrazbo. Ko vidiš rezultat, ostaneš brez besed!VIDEO: To je deklica, ki se je rodila članu Okroglih Muzikantov. Ji lahko pomagamo?Nevesta na poroki zagleda bivšo ženo moža. Kar ji je povedala, je vse spravilo v solze!VIDEO: Helena Blagne ganila Slovence z novo pesmijo. Bo to še ena uspešnica?VIDEO: Romunski duhovnik šokiral svet, tako je opravil krst novorojenčkovŠtiri mlada dekleta so se postavile v vrsto. Ko se obrnejo, vsak ostane brez besed!VIDEO: Korošica končno zadovoljila Denisa Avdića, to je njen nov posnetekDvojčkoma je mati rekla, naj gresta spat. Njun odziv je brez besed pustil še njo!VIDEO: Italijanski mafijec pred kamero z glavo udaril novinarja, zlomil mu je nosSMEH: Pahor in Šarec obiskala Avdića, takšnega soočenja še niste videliMala deklica je po snegu sprehajala konja. Ko se ustavi, odziv konja vsem stopi srce!NEMOGOČE: Kaj takega se v nogometu lahko zgodi samo, če ga igrajo ženske!