Strogi sodnik Simon prekinil nastop 16-letnice, nato je navdušila v drugem poskusu

Na pretekli avdiciji šova America's Got Talent 2022 se je te dni predstavila komaj 16-letna Camille K, ko je pred sodniki zapela avtorsko pesem.

Žal se ji prvi nastop ni posrečil, saj jo je strogi žirant Simon Cowell prekinil, v drugem poskusu pa je poskrbela za navdušenje.

Video posnetek njenega nastopa je že prava uspešnica na spletu - zgolj na omrežju YouTube je do danes dosegel več kot pol milijona ogledov, s čudovitim pevskim talentom pa je prevzela številne ljubitelje glasbe na spletu.

16-letna pevka Camille K, ki poje že vse od malih nog, se je morala pred sodniki predstaviti z drugo pesmijo, saj je njen nastop sprva prekinil Simon Cowell. V drugem poskusu je zapela pesem "Still In Love", z nastopom pa prevzela vse sodnike in goste v dvorani.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu, pri katerem lahko spremljamo 16-letno pevko Camille, ko se je na avdiciji šova America's Got Talent 2022 predstavila s petjem avtorske pesmi "Still In Love". Bo z nastopom prevzela tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 6 dnevi
Punčara ima prekrasno kitaro, Taylorko...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Potapljala se je v morju in našla zračni žep: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Ko je začela govoriti, so sodniki doživeli šok: Takšen talent ima ta ženska!VIDEO: Dejanje gasilcev obkrožilo internet: Posnetek ima že 6 milijonov ogledov!Delavca so odpustili, nato je z bagrom porušil hišo svojega šefaLastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Brezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoJanez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!Moški je božal mladička veverice: Njen odziv ti bo takoj polepšal dan!VIDEO: Posnetek iz zraka razkriva, kako obsežen je požar pri SocerbuVIDEO: Reševalci so se vračali v bolnišnico: Tako je zagorelo njihovo vozilo!Na gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaGasilci objavili posnetek nujne vožnje, ko je na avtocesti pristalo letaloVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloKraljevi stražar na konju začel kričati na žensko, ker je prijela za vajetiVIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!Želva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Požar na Hrvaškem: Zagorelo na otoku Hvar, ena oseba izgubila življenje!Otrok jokal na letalu, nato je pogledal preko sedežaZapeljali so skozi predor, vreme se je povsem spremeniloKamela si sredi Ljubljane privošči okusno lubenicoVIDEO: Strašljiv podor kamenja na Mont Blancu, kjer poteka plezalna pot