Študentka se je med tekom zgrudila. Poglejte, kaj sta storili njeni nasprotnici!

Ko se je študentka Madeline Adams pripravljala na tekaško tekmovanje ACC Women's Cross Country Championship, se ji ni niti sanjalo, da bo prav to tekmovanje njeno življenje povsem spremenilo.

Z mislimi je bila povsem pripravljena na tek, žal pa na zahtevno preizkušnjo ni bilo pripravljeno njeno telo.

Madeline je tekla z vso močjo in uspešno premagovala razdaljo, nato pa ji je tik pred ciljno črto telo popustilo. V bolečinah se je sesedla na tla in pred ciljem obstala le nekaj deset metrov.Mnoge tekmovalke so tekle mimo nje, nato pa je ena izmed nasprotnic številne gledalce pustila brez besed. Najstnica Evie Tate iz kraja Clemson se je ustavila ob Madeline, da bi jo postavila na noge, a je te niso držale.

V istem trenutku je nemočni Madeline na pomoč priskočila še Rachel Pease iz kraja Louisville, ki je Evie pomagala z izmučeno tekmovalko. Ciljno črto so neglede na rezultat prečkale skupaj, s svojim dejanjem pa sta študentki navdušili ves svet.

Video posnetki so hitro obkrožili svet, dejanje Evie in Rachel pa bi lahko bilo mnogim za vzgled. Poglejte si, kako sta dekleti pomagali izmučeni tekačici, ki se je sesedla tik pred ciljem!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža SlovenijoVIDEO: Kmetu je prekipelo! Tako je dal lekcijo protestnikom, ki so zasedli njegovo posestSMEH: Tilen Artač nasmejal s priredbo Avsenikov, privoščil si je uporabnike spletaVIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem ShallowPrišel je k veterinarju, da bi prevzel kužka! Odziv psa te nasmeje do solz...VIDEO: Čudovit vrt iz Budanj, ki Slovencem jemlje sapo! Izgleda kot iz pravljice...VIDEO: Ste že videli, kaj Dončić počne NBA novincu? Posnetek se širi kot požar...VIDEO: Marjan Šarec "nahecal" hrvaške novinarje, odgovarjal jim je v slovenščiniVIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Čustveno slovo voditeljice RTV! Tako je za konec zapela pred kamerami...VIDEO: Malček med festivalom ukradel vso pozornost! Njegov ples te bo očaral...Potepuška mucka z mijavkanjem prevzela svet, njeno oglašanje je prav posebnoVIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiVIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...Žirantka na talentu doživela šok, zastal ji je dih! Pred sabo je videla duha...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...SMEH: Nekdo je pohitril posnetek pristanka na Luni, prizori so nasmejali mnogeVIDEO: Bratec je prvič videl novorojeno sestrico, od sreče je zajokalVIDEO: Jan Oblak zablestel z noro dvojno obrambo, klanjajo se mu še vratarjiVIDEO: Letalo z največjim razponom kril na svetu opravilo svoj prvi poletDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo RuandeVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s svilo