Študentka se je med tekom zgrudila. Poglejte, kaj sta storili njeni nasprotnici!

Ko se je študentka Madeline Adams pripravljala na tekaško tekmovanje ACC Women's Cross Country Championship, se ji ni niti sanjalo, da bo prav to tekmovanje njeno življenje povsem spremenilo.

Z mislimi je bila povsem pripravljena na tek, žal pa na zahtevno preizkušnjo ni bilo pripravljeno njeno telo.

Madeline je tekla z vso močjo in uspešno premagovala razdaljo, nato pa ji je tik pred ciljno črto telo popustilo. V bolečinah se je sesedla na tla in pred ciljem obstala le nekaj deset metrov.Mnoge tekmovalke so tekle mimo nje, nato pa je ena izmed nasprotnic številne gledalce pustila brez besed. Najstnica Evie Tate iz kraja Clemson se je ustavila ob Madeline, da bi jo postavila na noge, a je te niso držale.

V istem trenutku je nemočni Madeline na pomoč priskočila še Rachel Pease iz kraja Louisville, ki je Evie pomagala z izmučeno tekmovalko. Ciljno črto so neglede na rezultat prečkale skupaj, s svojim dejanjem pa sta študentki navdušili ves svet.

Video posnetki so hitro obkrožili svet, dejanje Evie in Rachel pa bi lahko bilo mnogim za vzgled. Poglejte si, kako sta dekleti pomagali izmučeni tekačici, ki se je sesedla tik pred ciljem!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"