Šved na talentu očaral sodnike: Tako je zapel uspešnico Johna Lennona!

Švedski pevec Chris Kläfford je te dni nastopil na avdiciji šova America's Got Talent in tam prevzel tako sodnike, kot tudi mnoge prisotne v dvorani.

Zapel je pesem "Imagine", s svojo izvedbo pa se je v hipu dotaknil mnogih širom spleta!

Kläfford, ki je zmago slavil že v 13. sezoni domačega šova Swedish Idol, je na avdiciji ameriškega talenta razjokal mnoge prisotne.


America's Got Talent, Youtube
Pesem "Imagine", ki še danes velja za eno največjih uspešnic pevca Johna Lennona je zapel tako dobro, da so se vsem v dvorani kocine postavile pokonci!

Navdušenja nad švedskim pevcem ni skrival niti strogi žirant Simon Cowell, ki je pohvalil njegovo izvedbo, celoten nastop pa označil za nekaj posebnega. Prisluhnite avdicijskemu nastopu iz šova America's Got Talent, na katerem je te dni blestel Chris Kläfford iz Švedske!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Res krvavo izvedeno! Za razliko od nekaterih stalnih gostov na klip.si....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Morski pes napadel ribiče v kanuju7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!Hrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Vinogradnik s Krasa navdušil z inovacijo: Izdelal je varčno škropilnico!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!