Svojo pokojno ženo je opisal umetnici, risba ga je ganila do solz

Te dni je splet obkrožil ganljiv video posnetek, ki vas bo s svojo vsebino zagotovo udaril v čustva. Prijazen dedek se je v posebni sobi pridružil profesionalni umetnici, ki riše skice.

Z ganljivimi besedami ji je opisal svojo pokojno ženo, ob končnem rezultatu pa je ob poplavi čustev zajokal.

Moški je umetnici opisoval podobo svoje pokojne žene, s katero je bil poročen 62 let. Ko ga je vprašala, kakšna je skrivnost za dolg zakon, ji je po kratkem premisleku dejal: "Naj bo žena tvoja prijateljica in nikoli ji ne laži!"

Ob njegovih besedah so se oči orosile tudi umetnici.

Svojo ženo je zatem po delčkih opisoval, umetnica pa je po njegovih besedah risala podobo pokojne žene. Ko je dedek opisoval svojo veliko ljubezen, čustvenih prizorov ni manjkalo. Umetnica je na koncu dedku pokazala končni rezultat, ta pa ga je zadel naravnost v srce.

Po njegovih besedah se je na platnu namreč pokazala podoba njegove pokojne žene.

Delimo ta čudovit video posnetek še naprej med prijatelje, da bodo tudi oni videli, kako izgleda popolna predanost in ljubezen do žene!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Švedski fotograf obiskal Slovenijo, njegov posnetek ti vzame sapoV zlatarni je hotela prodati prstan. Kar je storil prodajalec, jo je ganilo do solz!VIDEO: Posnetek iz Avstrije senzacija na spletu, tako so se v snegu zabavali konjiKrava je na poti v klavnico pobegnila, njena velika skrivnost je šokirala kmetaVIDEO: Ne boste verjeli, kako je nesrečo zakuhal voznik pri MedvodahZa božič je ostala sama z otroki, njena izpoved je do solz ganila SlovenceVIDEO: Prepotentni Američan izzval Dončića, ta ga je osmešil pred celo dvoranoVIDEO: Med nastopom Modrijanov možje s trebuhi do solz nasmejali SlovenceVIDEO: To je izjemen posnetek, ki ga je za Luko Dončića pripravil Real MadridVIDEO: To je prizor s snegom iz sosednje Avstrije, ki danes obkroža EvropoDeklica zapela 80 let staro pesem. Ko je odprla usta, so se sodniki takoj obrnili!VIDEO: Moški brez razloga brcnil psa, nato je takoj dobil božjo kazenNaveličana je bila svojih tankih las, po preobrazbi je bila druga osebaVIDEO: Šok med zastojem pri Domžalah, to je na avtocesti storil voznikKazahstanski pevec šokiral svet s svojim glasom, njegovo petje ti vzame sapoVIDEO: Legendarni Dirk Nowitzki navijače Luke Dončića nagovoril v slovenščiniVIDEO: Pilot helikopterja obkrožil Evropo, tako je pristal v francoskih AlpahVIDEO: Ne boste verjeli, koliko snega je Avstrijcu ostalo na avtomobiluPsa sta na polju zaslišala kmeta. Kar so posneli na kamero, te nasmeje do solz!ŠOK: Sredi gozda naleteli na privezanega kužka, življenje so mu rešili kolesarjiRekel jim je, naj ne parkirajo pred stavbo. Ker niso poslušali, je sledila lekcija!Na ulici so posneli dedka s kužkom, s svojo predanostjo sta obkrožila svetOče zaradi bolezni ni več prepoznal družine, sinova ideja je vse spremenilaVIDEO: Vili Resnik se vrača v glasbo, to je njegova nova pesem "Diham zate"4-letna deklica na oder talentov stopila s psom, nastop je prevzel sodnike