Svojo pokojno ženo je opisal umetnici, risba ga je ganila do solz

Te dni je splet obkrožil ganljiv video posnetek, ki vas bo s svojo vsebino zagotovo udaril v čustva. Prijazen dedek se je v posebni sobi pridružil profesionalni umetnici, ki riše skice.

Z ganljivimi besedami ji je opisal svojo pokojno ženo, ob končnem rezultatu pa je ob poplavi čustev zajokal.

Moški je umetnici opisoval podobo svoje pokojne žene, s katero je bil poročen 62 let. Ko ga je vprašala, kakšna je skrivnost za dolg zakon, ji je po kratkem premisleku dejal: "Naj bo žena tvoja prijateljica in nikoli ji ne laži!"

Ob njegovih besedah so se oči orosile tudi umetnici.

Svojo ženo je zatem po delčkih opisoval, umetnica pa je po njegovih besedah risala podobo pokojne žene. Ko je dedek opisoval svojo veliko ljubezen, čustvenih prizorov ni manjkalo. Umetnica je na koncu dedku pokazala končni rezultat, ta pa ga je zadel naravnost v srce.

Po njegovih besedah se je na platnu namreč pokazala podoba njegove pokojne žene.

Delimo ta čudovit video posnetek še naprej med prijatelje, da bodo tudi oni videli, kako izgleda popolna predanost in ljubezen do žene!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V gostilni je zapela ob harmoniki, njen glas danes obkroža SlovenijoVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Kdo hoče uničiti našo deželo Slovenijo?"Šefi vas ne bodo več izkoriščali, od podjetja lahko zahtevate odškodninoVIDEO: Prostovoljni gasilci iz Slovenije postali svetovni prvakiŽena Bode Millerja v šoku, to je razkril ultrazvok po smrti njune 19-mesečne hčerkeFant je svojega psa iskal več tednov. Ko je prišel iz šole, je ob prizoru zajokal!16-letnik svet navdušil s petjem Elvisa Presleyja, njegov glas ti naježi kožoNa smrtni postelji je papigi rekla, da jo ima rada. Odziv ptice ti orosi oči!Slovenec postal zvezda, tako je zaplesal v britanski različici Zvezde plešejoPovsem od blizu je ustrelil grizlija, medved je še vedno tekel za njimVIDEO: To je posnetek, s katerim se je Dallas poklonil Dončiću v NBAVIDEO: Škandal v slovenski ligi, sodnik pobesnel nad nogometašemMali fant občinstvu ukradel srce, navdušil jih je s petjem country pesmiPolicisti šokirali slovenske voznike, tako izgleda vožnja s pijanimi očaliVIDEO: Na Hrvaškem padel gol leta, zadetek te pusti brez besedZapel je uspešnico Queenov, z glasom bi navdušil še Freddieja MercuryjaDeklici je zdrsnilo v reko, življenje ji je rešil mladi junakKvartopirci pokazali svoj talent, tako so zapeli legendarno pesem QueenovPosnetek policistov vam bo dal misliti! To so grozote, ki so jim priča med delomJe to najbolj nesrečni delavec? Iz svojih napak se ni nič naučil...Vsak dan pripelje klavir na isto mesto, z igranjem mimoidoče gani do solzBoste še vozili pijani? To je slovenski posnetek, ki ti da misliti...Svojo pokojno ženo je opisal umetnici, risba ga je ganila do solzSMEH: To je med igro nogometa storil oče, da bi preprečil zadetekNemški učitelj obstal v šoku, to se mu je zgodilo med predavanji