Svojo pokojno ženo je opisal umetnici, risba ga je ganila do solz

Te dni je splet obkrožil ganljiv video posnetek, ki vas bo s svojo vsebino zagotovo udaril v čustva. Prijazen dedek se je v posebni sobi pridružil profesionalni umetnici, ki riše skice.

Z ganljivimi besedami ji je opisal svojo pokojno ženo, ob končnem rezultatu pa je ob poplavi čustev zajokal.

Moški je umetnici opisoval podobo svoje pokojne žene, s katero je bil poročen 62 let. Ko ga je vprašala, kakšna je skrivnost za dolg zakon, ji je po kratkem premisleku dejal: "Naj bo žena tvoja prijateljica in nikoli ji ne laži!"

Ob njegovih besedah so se oči orosile tudi umetnici.

Svojo ženo je zatem po delčkih opisoval, umetnica pa je po njegovih besedah risala podobo pokojne žene. Ko je dedek opisoval svojo veliko ljubezen, čustvenih prizorov ni manjkalo. Umetnica je na koncu dedku pokazala končni rezultat, ta pa ga je zadel naravnost v srce.

Po njegovih besedah se je na platnu namreč pokazala podoba njegove pokojne žene.

Delimo ta čudovit video posnetek še naprej med prijatelje, da bodo tudi oni videli, kako izgleda popolna predanost in ljubezen do žene!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Odraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataPismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli Romi81-letni dedek v trgovini v roke vzel kitaro, prodajalci so ostali brez besedVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Z žago si je odrezala roko! To je pred kamerami povedal eden od osumljenih...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!VIDEO: Spektakularen prihod vremenske fronte, ki je zajela tudi SlovenijoGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenje13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišniciVIDEO: To so pesmi, ki imajo največ možnosti za zmago na Evrovizji 2019SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od tal