Svojo pokojno ženo je opisal umetnici, risba ga je ganila do solz

Te dni je splet obkrožil ganljiv video posnetek, ki vas bo s svojo vsebino zagotovo udaril v čustva. Prijazen dedek se je v posebni sobi pridružil profesionalni umetnici, ki riše skice.

Z ganljivimi besedami ji je opisal svojo pokojno ženo, ob končnem rezultatu pa je ob poplavi čustev zajokal.

Moški je umetnici opisoval podobo svoje pokojne žene, s katero je bil poročen 62 let. Ko ga je vprašala, kakšna je skrivnost za dolg zakon, ji je po kratkem premisleku dejal: "Naj bo žena tvoja prijateljica in nikoli ji ne laži!"

Ob njegovih besedah so se oči orosile tudi umetnici.

Svojo ženo je zatem po delčkih opisoval, umetnica pa je po njegovih besedah risala podobo pokojne žene. Ko je dedek opisoval svojo veliko ljubezen, čustvenih prizorov ni manjkalo. Umetnica je na koncu dedku pokazala končni rezultat, ta pa ga je zadel naravnost v srce.

Po njegovih besedah se je na platnu namreč pokazala podoba njegove pokojne žene.

Delimo ta čudovit video posnetek še naprej med prijatelje, da bodo tudi oni videli, kako izgleda popolna predanost in ljubezen do žene!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je MarijaVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovVIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!Domačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju11-letni deček na poroki poskrbel za smeh: Tako je ogovoril ženina in nevesto!VIDEO: Poglejte, kako je po trčenju na avtocesti v sekundi zagorela Tesla 3Mongolec na odru talenta šokiral sodnike: Tako je pokazal surovo moč!