Tako bi raztreščilo vetrno turbino, če bi se ob neurju vrtela prehitro

Iz kraja Traverse City v ameriški zvezni državi Michigan prihaja dihjemajoči video posnetek, v katerem je avtor s svojim znanjem pokazal neizprosno moč narave.

Video posnetek je plod računalniške simulacije, a zato prav nič manj akcijski, kot če bi bil posnet v resnici.

Ob dodanem vetru, ki je pihal nekaj čez 100 kilometrov na uro, je avtor v omenjenem mestu posnel prizor, ob katerem ti zastane sapa.

S pomočjo računalniške simulacije je pripravil prizor z vetrno turbino, ob katerem nam zastane dih, četudi gre zgolj za umeten video posnetek. Na kamero je posnel tudi skupino konj, ki je na vso moč tekla vstran od vetrne turbine, le trenutek zatem pa je sledila prava katastrofa...

Vetrnica se je tako hitro vrtela, da jo je v enem izmed trenutkov povsem raztreščilo. Na srečo je šlo le za dobro obdelavo video posnetka, ki se je na spletu zelo hitro razširil. Poglejte si, kakšen prizor je izdelal mojster računalniške simulacije!

Video: yo_dojo, Instagram
1
JeklenaPest
Pred 2 meseci
V resnici je mnogo bolj dramatično. Sem en tak posnetek videl na YT...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Ko je stopil na oder, je ostal tiho: Njegov razlog je ganil sodnike!Morski pes napadel ribiče v kanujuDekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Gost nasmejal z masko: Tako je jedel v restavarciji!Anej Piletič iz BQL pokazal, v kakšni hiši živiPotapljačem se je približal kitovec in jih prosil za pomoč: Rešili so mu življenje!VIDEO: Provokacija sredi Ljubljane: Tako se je spravil nad harmonikaša!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kuža je iz bazena reševal žogo: Za nobeno ceno se ni hotel zmočiti!Ropar v zlatarno vstopil s pištolo: Prodajalec mu je dal vetra!V gostilni je zaigrala na harmoniko: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Nepozaben prizor na Hrvaškem: Na obalo je priplaval delfin!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!VIDEO: Poslanci zapustili sejo: Janez Janša se ni želel opravičiti!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Posnetek, ki je razjokal Hrvate: Invalidnemu dečku ne pustijo v vrtec!Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nova čarovnija Luke Dončića: Tako je koš zadel z 10 metrov!Moški iz Kanade vsak dan sede na teraso: Že 25 let skrbi za rakune!