Tako bi raztreščilo vetrno turbino, če bi se ob neurju vrtela prehitro

Iz kraja Traverse City v ameriški zvezni državi Michigan prihaja dihjemajoči video posnetek, v katerem je avtor s svojim znanjem pokazal neizprosno moč narave.

Video posnetek je plod računalniške simulacije, a zato prav nič manj akcijski, kot če bi bil posnet v resnici.

Ob dodanem vetru, ki je pihal nekaj čez 100 kilometrov na uro, je avtor v omenjenem mestu posnel prizor, ob katerem ti zastane sapa.

S pomočjo računalniške simulacije je pripravil prizor z vetrno turbino, ob katerem nam zastane dih, četudi gre zgolj za umeten video posnetek. Na kamero je posnel tudi skupino konj, ki je na vso moč tekla vstran od vetrne turbine, le trenutek zatem pa je sledila prava katastrofa...

Vetrnica se je tako hitro vrtela, da jo je v enem izmed trenutkov povsem raztreščilo. Na srečo je šlo le za dobro obdelavo video posnetka, ki se je na spletu zelo hitro razširil. Poglejte si, kakšen prizor je izdelal mojster računalniške simulacije!

Video: yo_dojo, Instagram
1
JeklenaPest
Pred 1 tednom
V resnici je mnogo bolj dramatično. Sem en tak posnetek videl na YT...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju