Tako je Luka Dončić izpolnil željo Bryantovi hčerki, ki je umrla v nesreči

Svet športa je zavit v črno, za vedno nas je zapustila NBA legenda Kobe Bryant.

Med žrtvami nesreče zasebnega helikopterja je tudi njegova 13-letna hčerka Gianna Bryant, nesreče pa ni preživel nihče izmed potnikov.

Na grozljive novice se je odzval tudi slovenski zvezdnik Luka Dončić, ki je sprva na družabnem omrežju Twitter zapisal: "To ne more biti res". Ko je bila tragedija potrjena, je na Instagramu objavil fotografijo z Bryantom in ob njen zapisal: "Ne ti! Počivaj v miru, Mamba! Hvala ti za vse, kar si pokazal in dal svetu!"


Luka Dončić se je še pred kratkim srečal z Bryantom, ko ga je med tekmo v Los Angelesu ogovoril kar v slovenščini. Nekaj besed sta izmenjala tudi po tekmi, Luka Dončić pa je takrat s čudovito gesto presenetil še 13-letno Gianno Bryant, ki je bila njegova izjemno velika oboževalka.


Twitter
Po tekmi je prosila očeta, če bi jo lahko fotografiral z Luko. Kobe Bryant je v roke vzel mobilni telefon, Luka Dončić pa je njegovi 13-letni hčerki izpolnil poslednjo željo. Poglejte si ganljive prizore z NBA tekme, ki so nastali pred tremi tedni.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Smetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!4-letna deklica iz Slovenije osvaja svet: Posnetek na spletu ruši rekorde!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smehaSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Sodnike je odpihnil na hrvaškem talentu: Tako je zapel svetovno uspešnico!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Pijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereSplezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Šok za 51-letnika na portugalskem talentu: Poglej, kaj so mu naredili sodniki!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Jana Morelj ganjena ob rojstnem dnevu: Tako ji je voščila hčerka Mia!Po presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Napadel ga je medved: Tako ga je pregnal neustrašni Šved!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseOsvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!VIDEO: Posnetek slovenskih gasilcev z avtoceste: Tako so se jim umikali vozniki!Helena Blagne s pesmijo "Led in sol" navdušila Slovence: Bo to še ena uspešnica?Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjeti3-letna deklica do solz ganila mamo, ko jo je obiskala v vojski