Tako je Luka Dončić izpolnil željo Bryantovi hčerki, ki je umrla v nesreči

Svet športa je zavit v črno, za vedno nas je zapustila NBA legenda Kobe Bryant.

Med žrtvami nesreče zasebnega helikopterja je tudi njegova 13-letna hčerka Gianna Bryant, nesreče pa ni preživel nihče izmed potnikov.

Na grozljive novice se je odzval tudi slovenski zvezdnik Luka Dončić, ki je sprva na družabnem omrežju Twitter zapisal: "To ne more biti res". Ko je bila tragedija potrjena, je na Instagramu objavil fotografijo z Bryantom in ob njen zapisal: "Ne ti! Počivaj v miru, Mamba! Hvala ti za vse, kar si pokazal in dal svetu!"


Luka Dončić se je še pred kratkim srečal z Bryantom, ko ga je med tekmo v Los Angelesu ogovoril kar v slovenščini. Nekaj besed sta izmenjala tudi po tekmi, Luka Dončić pa je takrat s čudovito gesto presenetil še 13-letno Gianno Bryant, ki je bila njegova izjemno velika oboževalka.


Twitter
Po tekmi je prosila očeta, če bi jo lahko fotografiral z Luko. Kobe Bryant je v roke vzel mobilni telefon, Luka Dončić pa je njegovi 13-letni hčerki izpolnil poslednjo željo. Poglejte si ganljive prizore z NBA tekme, ki so nastali pred tremi tedni.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Medicinsko sestro ganili do solz: To so storili sosedje, ko je šla v nočno izmeno!Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Bedak na avtocesti zaviral pred tovornjakom, nato je dobil najboljšo lekcijoLesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaOče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!VIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Denise Dame udarila po Inji Zalta: "Prosjačiš kot romska beračica?"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Janez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribKako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Med prenosom v živo podivjal tornado: Tako hitro se zgodi grozljivka!