Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarju

Že leta nazaj je na YouTube omrežju pristal simpatičen video posnetek, pri katerem je vso pozornost ukradel nemški ovčar.

Lastnika sta posnela njegovo reakcijo, ko je spoznal, da sta ga pripeljala pred veterinarsko kliniko.

Tako kot se ljudje izogibamo obisku zdravnikov, se tudi kužki skušajo izogniti obisku veterinarja. Nemški ovčar Enzo si zagotovo ni mislil, da ga njegova lastnika peljeta k veterinarju.

Ko je spoznal, kakšne načrte imajo z njim, je bilo zanj že prepozno. Prestrašeno je opazoval okolico skozi okno, s svojim odzivom pa ganil mnoge.

Poglejte si simpatično reakcijo nemškega ovčarja, ko je spoznal, kam sta ga odpeljala lastnika. Se tudi vaši kužki bojijo veterinarjev?
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Pri veterinarju je za ta čuteča bitja v zraku vonj smrti. Tam jih konča mnogo in to živali čutijo. Tudi jaz bi tulil od strahu na njihovem mestu...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!V mladosti so ji pravili, da ni dovolj dobra: Zdaj je z glasom prevzela sodnike!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Grozljivka v Indiji: Most se je podrl zaradi pretežkega tovornjaka!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Pogled, ki jemlje sapo: Iz zraka so posneli čudovito lepoto Triglava!Kakšen poklon sredi Japonske: Na dan državnosti je recitiral Zdravljico!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!