Takšen je rezultat med vožnjo, če na prikolico napačno naložimo tovor

V kolikor bomo na prikolico naložili tovor, moramo to storiti na pravilen način.

V nasprotnem primeru se nam lahko pri višji hitrosti pripeti nezgoda - prav to se je zgodilo vozniku v video posnetku, ki je na spletu pristal pred nekaj dnevi.

YouTube uporabnik Thomas Penafiel je v mesecu novembru na spletu objavil video posnetek iz svojega vozila, ko je bil med vožnjo po avtocesti priča nenavadni nesreči. Prehitel ga je voznik s prikolico, na kateri je bil naložen manjši traktor.

Traktor pa žal na prikolici ni bil naložen pravilno, saj je bilo težišče povsem pri koncu prikolice. Pri večji hitrosti na avtocesti je začelo prikolico zanašati, voznik pa je kmalu izgubil nadzor nad vozilom.

Kaj storiti v primeru, če se vam ob vožnji prikolice pripeti podoben prizor? Z vozilom ne zavirajte, temveč le popustite plin in skušajte zmanjšati hitrost. Najboljši način za izogib takšnemu prizoru pa je brez dvoma ta, da tovor na prikolico naložite pravilno.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!