Takšen je rezultat med vožnjo, če na prikolico napačno naložimo tovor

V kolikor bomo na prikolico naložili tovor, moramo to storiti na pravilen način.

V nasprotnem primeru se nam lahko pri višji hitrosti pripeti nezgoda - prav to se je zgodilo vozniku v video posnetku, ki je na spletu pristal pred nekaj dnevi.

YouTube uporabnik Thomas Penafiel je v mesecu novembru na spletu objavil video posnetek iz svojega vozila, ko je bil med vožnjo po avtocesti priča nenavadni nesreči. Prehitel ga je voznik s prikolico, na kateri je bil naložen manjši traktor.

Traktor pa žal na prikolici ni bil naložen pravilno, saj je bilo težišče povsem pri koncu prikolice. Pri večji hitrosti na avtocesti je začelo prikolico zanašati, voznik pa je kmalu izgubil nadzor nad vozilom.

Kaj storiti v primeru, če se vam ob vožnji prikolice pripeti podoben prizor? Z vozilom ne zavirajte, temveč le popustite plin in skušajte zmanjšati hitrost. Najboljši način za izogib takšnemu prizoru pa je brez dvoma ta, da tovor na prikolico naložite pravilno.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Čudovita hiša v okolici Celja: Notranjost doma te prevzame z rožami!Slovenec navdušil s posnetkom: Njegov nastop te bo sezul!Potepuški kuža je leto dni zbiral pogum, nato se je zgodil mali čudežHaski prvič poskusil limeto: Njegov odziv je doza smeha!Rok Švab iz Modrijanov s sinom in hčerko zapel uspešnico "Ti, moja rožica"Posnetek malega Krisa, ki ti ogreje srce: Poglej, kaj počne danes!Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Ganljiv prizor iz živalskega vrta: Poglej, kaj je s poškodovano ptico počela gorila!Tilen Artač nasmejal z novo parodijo: Privoščil si je novo koalicijo KULFranko Bajc zablestel z novo pesmijo: Oboževalke so navdušene!Filip zapel s pevko Agnes: Navdušila sta s petjem uspešnice Modrijanov!Frizer pri moškemu poskrbel za čudež: Tako ga je ostrigel za poroko!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!VIDEO: Zlatko na ulici nadlegoval Milana Kreka: Posnetek je objavil na spletu!Deklica z avtizmom prvič spregovorila: Poglej si ta čaroben trenutek!Jelko Kacin udaril mimo, pošteno se je uštel med novinarsko konferencoMoški z golimi rokami rešil kužka, ki ga je zagrabil krokodilŠtirje kitaristi zaigrali "Tears In Heaven", nastop na spletu podira rekordeZlatko skesano pred kamero: "Gospod Krek, globoko se vam opravičujem!"Posnetek kužka, ki obkroža svet: Povsem mirno je opazoval dež!VIDEO: Prizor kot iz filma: Tako so pred redarji bežali otroci v Kranju!Izdelal je čudovito posodo iz bambusa in smole: Končni rezultat jemlje sapo!Fantje iz Afrike navdušili z nastopom: Njihovo petje ti naježi kožo!Osemletni genij iz Rusije zaigral Bacha, boljše od samega Bacha!Pilot v oblaku izgubil občutek, skoraj bi treščil ob tla