Takšnim prizorom so priča turisti, ko razjezijo kraljeve stražarje

Kraljevi stražarji imajo na Otoku pomembno nalogo. Varovati morajo britansko kraljico ter kraljeve palače v Londonu in v okolici.

Kontingent je sestavljen iz pehote ter konjenice, njegovi začetki pa segajo v leto 1660, čas britanskega kralja Charlesa II.

Za Britance je to najbolj častna služba, ki jo lahko kdajkoli opravljajo. A velika čast prinese tudi veliko odgovornost. Držati se morajo številnih protokolov, s turisti pa ne smejo komunicirati.

V kolikor pa si kateri izmed obiskovalcev privošči preveč, se kraljevi stražarji hitro odzovejo z veliko mero jeze.

Na spletu je moč najti kompilacijo, v katero je avtor zbral nekatere najbolj besne reakcije kraljevih stražarjev, ko so si turisti ob njih dovolili preveč.

Bi si upali razjeziti vojake pred kraljevo palačo?
0
JeklenaPest
Pred 18 tedni
Saj ni čudno, da se ljudje iz tega delajo norca. Vojaki zgledajo kot klovni, že zdavnaj pa je vse to povozil čas. Največja sramota s tem v zvezi pa velja britanskemu dvoru s kraljico na čelu.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Fant je vsak dan opazoval gasilce! Poglejte si, kaj je storil na božični večer...VIDEO: To je hiša, v kateri živi Jakov Fak, notranjost bo prevzela tudi tebeVIDEO: Slovenec v finalu nemškega šova, tako je zapel pesem Elvisa PresleyjaMalček iz Dravograda mora živeti v bolečinah, tablete prejema vsake 3 ureVIDEO: Najlepši prizor iz Dan najlepših sanj, 12-letni Miguel je končno videl mamoŽenin je v zrak vrgel poročni šopek, reakcija prič je nasmejala svetVIDEO: Aneta in Nik iz Kmetije razkrila, kaj se v resnici plete med njimaVIDEO: Slovenski voditelj pregloboko pogledal v kozarec, na delo je prišel pijanS tovornjakom zapeljal v električno napeljavo, nato je eksplodirala pnevmatikaVIDEO: Luka Dončić z izjemno igro v zadnjih minutah pokopal Houston RocketsVIDEO: Šok na avtocesti pri Mariboru, voznik je izgubil nadzor nad vozilomSMEH: Dončić vesel kot otrok, tako je proslavljal zabijanje soigralcaVIDEO: Talentiran fant postal zmagovalec šova The Voice, uničil je vso konkurencoVIDEO: Čuki z novo pesmijo obkrožajo Slovenijo. Pravijo, da bo uspešnica!VIDEO: Zadnji koncert Oliverja Dragojevića, ob njegovem petju so ljudje jokaliKuhinja v šovu Slovenija ima talent? Z žirantko Marjetko je povezan tudi ta finalist...SMEH: Deželak in Avdić postala rdeča v obraz, morala sta se poljubitiSMEH: Na reliju je z dirkalnikom zapeljal v jarek, nato se je zgodilo nemogočeVIDEO: V bolnišnici so ji rekli, da je njen otrok mrtev, nato se je zgodil čudežPosvojena psička ni nikoli pomigala z repkom, nato se je zgodil pravi čudežVratar postal senzacija: Najprej je zadel gol, nato ubranil enajstmetrovko...VIDEO: Popovič se še vedno ni predal. Bomo v Kopru priča ponovnim volitvam?Moški so stopili na oder, njihova božična "Hallelujah" je začarala ves svetVIDEO: Slovenski novinar v šoku, med vklopom v živo se je znašel med eksplozijamiPosnetek male deklice na spletu prava senzacija, to je počela ob plesoči lutki