Takšnim prizorom so priča turisti, ko razjezijo kraljeve stražarje

Kraljevi stražarji imajo na Otoku pomembno nalogo. Varovati morajo britansko kraljico ter kraljeve palače v Londonu in v okolici.

Kontingent je sestavljen iz pehote ter konjenice, njegovi začetki pa segajo v leto 1660, čas britanskega kralja Charlesa II.

Za Britance je to najbolj častna služba, ki jo lahko kdajkoli opravljajo. A velika čast prinese tudi veliko odgovornost. Držati se morajo številnih protokolov, s turisti pa ne smejo komunicirati.

V kolikor pa si kateri izmed obiskovalcev privošči preveč, se kraljevi stražarji hitro odzovejo z veliko mero jeze.

Na spletu je moč najti kompilacijo, v katero je avtor zbral nekatere najbolj besne reakcije kraljevih stražarjev, ko so si turisti ob njih dovolili preveč.

Bi si upali razjeziti vojake pred kraljevo palačo?
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Saj ni čudno, da se ljudje iz tega delajo norca. Vojaki zgledajo kot klovni, že zdavnaj pa je vse to povozil čas. Največja sramota s tem v zvezi pa velja britanskemu dvoru s kraljico na čelu.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Dojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...VIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...Beloruski tovornjakar se ni zmenil za prepoved, nato je dobil svojo lekcijoNa odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiVIDEO: Tim Kores s slovensko priredbo pesmi "Perfect" navdušil celo Ed SheeranaVIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...Voznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbVIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!Na nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarVoznik avtobusa se ni zmenil za prepoved, most je prevozil kljub preveliki težiNe boste verjeli, kako je pilot na letališču v Angliji pristal ob močnem vetruVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?Pes iz Italije ni hotel na tekoče stopnice! Poglejte si, kaj je storil lastnik...Kuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoDojenčica se je zagledala v lutko! Ko začne z oživljanjem, vam bo ukradla srceKos lesa za 10 centov je spremenil v posodo, s katero je zaslužil 60.000 evrovVojaki so se postavili v vrsto! Ko začnejo s svojo formacijo, svet obstane...Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem MetalliceVIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?VIDEO: Najboljše poteze Luke Dončića s pripravljalnih tekem, Amerika je navdušena