Takšnim prizorom so priča turisti, ko razjezijo kraljeve stražarje

Kraljevi stražarji imajo na Otoku pomembno nalogo. Varovati morajo britansko kraljico ter kraljeve palače v Londonu in v okolici.

Kontingent je sestavljen iz pehote ter konjenice, njegovi začetki pa segajo v leto 1660, čas britanskega kralja Charlesa II.

Za Britance je to najbolj častna služba, ki jo lahko kdajkoli opravljajo. A velika čast prinese tudi veliko odgovornost. Držati se morajo številnih protokolov, s turisti pa ne smejo komunicirati.

V kolikor pa si kateri izmed obiskovalcev privošči preveč, se kraljevi stražarji hitro odzovejo z veliko mero jeze.

Na spletu je moč najti kompilacijo, v katero je avtor zbral nekatere najbolj besne reakcije kraljevih stražarjev, ko so si turisti ob njih dovolili preveč.

Bi si upali razjeziti vojake pred kraljevo palačo?
0
JeklenaPest
Pred 7 dnevi
Saj ni čudno, da se ljudje iz tega delajo norca. Vojaki zgledajo kot klovni, že zdavnaj pa je vse to povozil čas. Največja sramota s tem v zvezi pa velja britanskemu dvoru s kraljico na čelu.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kanadska popotnika obiskala Slovenijo, njun posnetek ti vzame sapoVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...VIDEO: Na Bledu pobirala denar za gluhoneme. Tako ju je razkrinkal Slovenec!Očka je pestoval svojega otroka. Tako je haski ob njem očaral ves splet!Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...Na spletu eksplodirala reklama o nezemljanu, ki so jo posneli v Ljubljani!VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloSestavil je preprosto orodje za kopanje lukenj. Poglejte si, kako deluje!Žena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Debelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorBrezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!Kužki so se postavili ob ograji, s svojim početjem so internetu stopili srceKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...Ustavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaMoški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvoz