Tanja Žagar zapela skupaj z Igorjem Mikičem! To je nova pesem "Pleši z mano zdaj"

Slovenska pevka Tanja Žagar je te dni na spletu predstavila svojo novo pesem, ki je nastala v sodelovanju z Igorjem Mikičem. Za nenavadno sodelovanje se je odločila med tretjo sezono šova Zvezde plešejo, kjer Tanja Žagar kot tekmovalka nastopa tudi sama.

Svoje plesno znanje tam kaže skupaj z mladim plesalcem Arnejem Ivkovičem!

Na svoji spletni strani je zapisala, da je imela veliko željo posneti pesem, ki bi jo za vedno spominjala na nepozaben plesni šov, čudovite izkušnje in nova prijateljstva. Z idejo se je o tem obrnila na Aleša Klinarja, ki je pred kratkim poskrbel za njeno zadnjo uspešnico "Pet do polnoči".

Ko je Tanja Žagar posnela novo pesem "Pleši z mano zdaj", je hitro ugotovila, da tej pesmi manjka še nekdo. Moči je zato združila z Igorjem Mikičem, disko ritmi pesmi, ki spominjajo na zlata sedemdeseta, pa že navdušujejo mnoge njene zveste oboževalce.

Prisluhnite, kako se sliši nova pesem "Pleši z mano zdaj", pod katero sta se tokrat podpisala Tanja Žagar in Igor Mikič!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet