Tečen starček je v smeti metal nove stvari, nato so sosedje odkrili ganljiv razlog

Nekateri sosedi delujejo povsem zateženo. S to trditvijo se bodo zagotovo strinjali mnogi Slovenci. Predvsem velja to za starejše sosede, ki jih zmoti že vsaka malenkost, ki jo opravljajo sosedje. A v resnici so tudi taki ljudje polni ljubezni, le ne znajo jo pokazati tako, kot jo znajo ostali.

Na spletu je te dni pristal video posnetek z božično noto, v kateri je trmasti starček v sebi rohnel nad potezami sosedov. Na prvi pogled nevzdržen sosed, po drugi strani pa človek z zares velikim srcem. Kupoval je namreč povsem nove stvari, nato pa jih odlagal v bližnjem smetnjaku. In ko so sosedje ugotovili razlog za njegova dejanja, je bilo vse njegovo negodovanje poplačano.

Delimo posnetek še naprej in tako polepšamo dan še vsem našim prijateljem. Morda bomo ob ogledu tega posnetka na sosede gledali popolnoma drugače.
0
Boris Hribljan
Pred 1 mesecem
Nikjer ni videti nobene tečnobe!?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Ste že videli, kaj je jezni policist storil ob nesreči pri Trojanah?VIDEO: Šok za hrvaške gasilce med tekmo! To je posnetek, ki obkroža državo...VIDEO: Jelinčiču je znova prekipelo, dovolj ima "nategovanja". Je povedal prav?Oče je v avtu delal "selfie", nato je družina začela kričati! Nekdo je bil v prtljažniku...VIDEO: Tako se je zmešalo hrvaškemu komentatorju, ko je Mandžukić zabil golVIDEO: To je pesem, s katero je Lea Sirk zmagala na Melodijah morja in sonca!VIDEO: Juncker tako pijan, da ni mogel niti hoditi?Ženin je poljubil nevesto! Sekundo zatem so gostje priča izjemnemu čudežu...SMEH: Kako Balkanci navijajo za Hrvaško? Privoščili so si tudi Slovence...VIDEO: Šok pri Trojanah! To je nesreča, ki je zaprla štajersko avtocesto...Zapela sta skupaj s sestrico! Niti slutila nista, kaj se je dogajalo v ozadju...Vrnil se je do pogorele hiše, nato pa to! Poglejte, kdo mu je pritekel naproti...VIDEO: Sin hrvaškega nogometaša postal zvezda, po tekmi je vsem ukradel srceVIDEO: Drama na Tajskem je končana, rešili so vse dečke in trenerjaBabica pokaza, kako pospraviti posteljnino! Njena "tehnika" je nasmejala mnoge...Trojčki so tiho sedeli na kavču. Poglejte si reakcijo, ko v sobo vstopi oče!VIDEO: Poglejte si, kako so iz poplavljene tajske jame reševali ujete dečke15-letno dekle na ameriškem talentu "odpihnilo" sodnike, dobila je zlati gumbČrna mačka je strmela v sliko, nato je lastnica ugotovila pravi razlogVIDEO: Ste že videli, na kakšen način so zmago proslavili hrvaški nogometaši?VIDEO: Manca Špik navdušila na MMS 2018, to je njena nova pesem!Konja so ločili od njegove kobile! To je trenutek, ko se znova zagledata...VIDEO: Stopnice na reki Krki razjezile Slovence! Stale so 13 tisoč evrov...Na poroki je zapel kar ženin! Ko boste slišali njegov glas... Prava čarovnija!Posneli so grozljiv trenutek, vodnjak se je pred njihovimi očmi pogreznil v zemljo