Tečen starček je v smeti metal nove stvari, nato so sosedje odkrili ganljiv razlog

Nekateri sosedi delujejo povsem zateženo. S to trditvijo se bodo zagotovo strinjali mnogi Slovenci. Predvsem velja to za starejše sosede, ki jih zmoti že vsaka malenkost, ki jo opravljajo sosedje. A v resnici so tudi taki ljudje polni ljubezni, le ne znajo jo pokazati tako, kot jo znajo ostali.

Na spletu je te dni pristal video posnetek z božično noto, v kateri je trmasti starček v sebi rohnel nad potezami sosedov. Na prvi pogled nevzdržen sosed, po drugi strani pa človek z zares velikim srcem. Kupoval je namreč povsem nove stvari, nato pa jih odlagal v bližnjem smetnjaku. In ko so sosedje ugotovili razlog za njegova dejanja, je bilo vse njegovo negodovanje poplačano.

Delimo posnetek še naprej in tako polepšamo dan še vsem našim prijateljem. Morda bomo ob ogledu tega posnetka na sosede gledali popolnoma drugače.
0
Boris Hribljan
Pred 2 tedni
Nikjer ni videti nobene tečnobe!?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Besede Jerneja Šugmana obkrožajo Slovenijo. To je povedal v Naši mali kliniki!Tako se je Jan Plestenjak poklonil Jerneju Šugmanu, besede so ganile SlovenceVIDEO: Družina pokojnega Slavka Avsenika zanj zapela pesem in ganila SlovenceTečen starček je v smeti metal nove stvari, nato so sosedje odkrili ganljiv razlogVIDEO: Nasprotnik udaril Dončića, nato je Luka s svojo potezo postal spletni hitVIDEO: Isaac Palma obnorel Slovence, tako je zapel uspešnico Elvisa PresleyjaVIDEO: Na Radiu 1 dobili vroč obisk, nato je Avdić doživel ta šok!Moški je sam sedel v prazni cerkvi. Ko dvigne glavo, gredo kocine vsem pokonci!Starša sta novorojenčico pripeljala domov. Kar sta posnela na kamero, obkroža svet!Dekle ga je zasačilo med varanjem. Ne boste verjeli, kam je skril ljubico!Tega kužka zaradi drugačnosti nihče ni hotel imeti. Oglejte si, kako izgleda danes!Otroci so si 5 let želeli kužka. To je njihova reakcija, ko jim ga starši kupijo!Voznik BMW-ja je ob potezi redarjev prekipelo. Oglejte si, kaj je storil z lisicami!Sedela je na kajaku in opazovala morje. Naslednji prizor ti pokonci dvigne kocine!Štiri dekleta so stopile na oder. Ob njihovi nenavadni točki so gledalci ponoreli!VIDEO: Slovenski voznik posnel ŠOK! Najprej je avto zletel s ceste, nato pa...VIDEO: Luka Sešek navdušil Slovence, kot Jan Plestenjak je zapel njegovo uspešnicoVIDEO: Slovencu je prekipelo! Poglejte si, kaj mu je naredil operater A1...VIDEO: Korošica pobegnila v Prago k tajkunu. Oglejte si njen nov posnetek!VIDEO: Umrl je Jernej Šugman. To so posnetki, po katerih se ga bomo spominjali!