Tečen starček je v smeti metal nove stvari, nato so sosedje odkrili ganljiv razlog

Nekateri sosedi delujejo povsem zateženo. S to trditvijo se bodo zagotovo strinjali mnogi Slovenci. Predvsem velja to za starejše sosede, ki jih zmoti že vsaka malenkost, ki jo opravljajo sosedje. A v resnici so tudi taki ljudje polni ljubezni, le ne znajo jo pokazati tako, kot jo znajo ostali.

Na spletu je te dni pristal video posnetek z božično noto, v kateri je trmasti starček v sebi rohnel nad potezami sosedov. Na prvi pogled nevzdržen sosed, po drugi strani pa človek z zares velikim srcem. Kupoval je namreč povsem nove stvari, nato pa jih odlagal v bližnjem smetnjaku. In ko so sosedje ugotovili razlog za njegova dejanja, je bilo vse njegovo negodovanje poplačano.

Delimo posnetek še naprej in tako polepšamo dan še vsem našim prijateljem. Morda bomo ob ogledu tega posnetka na sosede gledali popolnoma drugače.
0
Boris Hribljan
Pred 2 meseci
Nikjer ni videti nobene tečnobe!?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor z Nizozemske obkroža svet! Tako s traktorji prevažajo bale sena...SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...Dojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...VIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...Na odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiVIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...VIDEO: Slovenca navdušila z igranjem kitare in violine, posnetek je prava poezijaVIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbVoznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!Na nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarBeloruski tovornjakar se ni zmenil za prepoved, nato je dobil svojo lekcijoVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?VIDEO: Tim Kores s slovensko priredbo pesmi "Perfect" navdušil celo Ed SheeranaNe boste verjeli, kako je pilot na letališču v Angliji pristal ob močnem vetruKuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoPes iz Italije ni hotel na tekoče stopnice! Poglejte si, kaj je storil lastnik...Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem MetalliceVojaki so se postavili v vrsto! Ko začnejo s svojo formacijo, svet obstane...VIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?VIDEO: Najboljše poteze Luke Dončića s pripravljalnih tekem, Amerika je navdušena