Tekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!

Edward St. John je ustanovitelj podjetja St. John Properties, te dni pa se je odločil za prav posebno potezo.

Ker se zaveda, da so glavno gonilo uspeha prav njegovi delavci, je vsem svojim zaposlenim na božično-novoletni zabavi podaril visoko božičnico.

V podjetju St. John Properties je 198 zaposlenih, prav vsi pa so na pretekli božično-novoletni zabavi v roke dobili rdeče kuverte. Ko so jih odprli, so mnogi ob pogledu na višino božičnice zajokali od sreče!


6abc Philadelphia, Youtube / St. John Properties
V kuverti jih je pričakal bonus za uspešnost, v povprečju pa so delavci prejeli 50.000 ameriških dolarjev, kar je preračunano okoli 44.000 evrov. Največja nagrada je bila neverjetnih 240.000 evrov, bonus v višini 80 evrov pa je dobil celo pripravnik, ki je bil na delu le en dan.

V dvorani je zavladala prava evforija, mnogi delavci so od sreče jokali. Skupaj je podjetje St. John Properties zaradi odličnega poslovanja delavcem razdelilo 10 milijonov dolarjev nagrade, kar je okoli 9 milijonov evrov. Hvale vredna poteza!
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Pri nas se česa takega ni bati, ker so že drugi vse pokradli...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!Posnetek deklice ruši rekorde: To je storila, ko je očka hotel zamenjati postajo!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!SMEH: Prizor na avtocesti nasmejal svet: Poglej, kako se je znašel voznik!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!Na Trbojskem jezeru postavili zipline: Njihov posnetek te bo navdušil!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Ribič pri Strunjanu posnel delfine: Tako so plesali v morju!Posnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!VIDEO: Nora trojka Luke Dončića, proti Portlandu jih je zadel kar osemSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!VIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!