Tekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!

Edward St. John je ustanovitelj podjetja St. John Properties, te dni pa se je odločil za prav posebno potezo.

Ker se zaveda, da so glavno gonilo uspeha prav njegovi delavci, je vsem svojim zaposlenim na božično-novoletni zabavi podaril visoko božičnico.

V podjetju St. John Properties je 198 zaposlenih, prav vsi pa so na pretekli božično-novoletni zabavi v roke dobili rdeče kuverte. Ko so jih odprli, so mnogi ob pogledu na višino božičnice zajokali od sreče!


6abc Philadelphia, Youtube / St. John Properties
V kuverti jih je pričakal bonus za uspešnost, v povprečju pa so delavci prejeli 50.000 ameriških dolarjev, kar je preračunano okoli 44.000 evrov. Največja nagrada je bila neverjetnih 240.000 evrov, bonus v višini 80 evrov pa je dobil celo pripravnik, ki je bil na delu le en dan.

V dvorani je zavladala prava evforija, mnogi delavci so od sreče jokali. Skupaj je podjetje St. John Properties zaradi odličnega poslovanja delavcem razdelilo 10 milijonov dolarjev nagrade, kar je okoli 9 milijonov evrov. Hvale vredna poteza!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Pri nas se česa takega ni bati, ker so že drugi vse pokradli...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Vidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimMladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Filip zapel z operno pevko: Prisluhni, kako sta zapela slovensko pesem!VIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Grozljiv posnetek iz Rusije: Eksplodirala je bencinska črpalka!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuGrozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!Mladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Strela na pašniku zadela kravoKanadčan posnel trenutek, ko se je ogromen tornado dotaknil talMoški prijel sekiro, nato je razbil steklo na avtomobilu: Rešil je ujetega kužka!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!