Tetiana iz Ukrajine osvojila zlati gumb: Poglej, kaj je počela na talentu!

Na pretekli avdiciji hrvaškega šova talentov Supertalent je nastopila tudi Tetiana Kundyk, ki je s svojo točko navdušila vse žirante.

Najbolj je bil navdušen Davor Bilman, ki je plesalki za izjemen nastop pritisnil zlati gumb.

36-letna Tetiana prihaja iz Ukrajine, svoj plesni talent pa je tokrat pokazala v hrvaškem šovu Supertalent. Nad nastopom so bili navdušeni prav vsi žiranti, navdušenja ne manjka niti med komentarji na spletu.

S čudovito plesno točko je poskrbela za pravo poezijo, nastop pa jo je izstrelil naravnost v nadaljevanje šova, saj je prejela celo zlati gumb.

Poglejte si čudovit plesni nastop v hrvaškem šovu Supertalent, pri katerem je Tetiana Kundyk iz Ukrajine navdušila vse žirante in osvojila zlati gumb. Bo z nastopom prevzela tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Tetiana je nastop izvedla na meji verjetnega in mogočega. Zasluži vso občudovanje. V žiriji pa sedita Martina in Maja. Martina je vselej lepa, elegantna in objektivna. Dočim Maja pa ima na ksihtu toliko "fasade", da bi jo lahko odstranil edino s špahtlom. Ustnice ima očitno napumpane pod visokim tlakom in smili se mi konj, kateremu so odrezali rep in ga zmontirali Maji na glavo. Uh.., nikak ne zgleda. Moška žiranta sta O.K...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978