Težave nove generacije, rojene po letu 1984: Ta posnetek si mora pogledati vsak!

Simon Sinek je motivacijski govorec iz Velike Britanije, ki je s svojim govorom v pretekli oddaji Inside Quest požel pozornost celega sveta.

Spregovoril je o novi generaciji, ki jo mnogi imenujejo milenijci, v govoru pa povedal stvari, ki bi jih moral slišati vsak, ki je rojen po letu 1984.

Po njegovem mnenju so milenijci kot generacija - skupina ljudi, rojena okrog 1984 in kasneje - zelo težko obvladljivi, trmasti, in celo leni. Vsega je "kriva" vzgoja staršev, tehnologija, nepotrpežljivost in okolje.

Izpostavil je dejstvo, kako zasvojljiva so v resnici socialna omrežja. Vedno, ko je kaj narobe, se nove generacije obrnejo na tehnologijo in družbena omrežja.

"Ko se zbudiš in preveriš svoj telefon preden rečeš dobro jutro svoji punci, fantu, partnerju, si zasvojen. In kot vse zasvojenosti, sčasoma uničijo odnose, terjajo čas, denar in tvoje življenje poslabšajo," je dejal Simon Sinek v svojem govoru.

Velika težava sodobnega sveta je tudi navada, da vse dobimo takoj. Prav zaradi tega dejstva trpijo odnosi in socialnost, predvsem pri mlajših. Strokovnjaki pri milenijcih opažajo vedno več depresije, samomorov in smrti zaradi prevelikih odmerkov droge.

In kakšen je najboljši scenarij, ki se lahko razvije pri novih generacijah? Simon Sinek pravi, da bomo imeli celotno populacijo, ki bo šla skozi življenje, brez da bi kadarkoli našla veselje.

Delimo ta video posnetek še najprej med prijatelje, da si ga ogledajo vsi tisti, ki so rojeni po letu 1984, pa tudi njihovi starši in delodajalci.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Rusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Jezdila je konja, nato je odprla šampanjec: Takoj je spoznala svojo napako!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!VIDEO: Miha Kordiš omenil Tita, njegovi kolegi so se začeli smejati