Težave nove generacije, rojene po letu 1984: Ta posnetek si mora pogledati vsak!

Simon Sinek je motivacijski govorec iz Velike Britanije, ki je s svojim govorom v pretekli oddaji Inside Quest požel pozornost celega sveta.

Spregovoril je o novi generaciji, ki jo mnogi imenujejo milenijci, v govoru pa povedal stvari, ki bi jih moral slišati vsak, ki je rojen po letu 1984.

Po njegovem mnenju so milenijci kot generacija - skupina ljudi, rojena okrog 1984 in kasneje - zelo težko obvladljivi, trmasti, in celo leni. Vsega je "kriva" vzgoja staršev, tehnologija, nepotrpežljivost in okolje.

Izpostavil je dejstvo, kako zasvojljiva so v resnici socialna omrežja. Vedno, ko je kaj narobe, se nove generacije obrnejo na tehnologijo in družbena omrežja.

"Ko se zbudiš in preveriš svoj telefon preden rečeš dobro jutro svoji punci, fantu, partnerju, si zasvojen. In kot vse zasvojenosti, sčasoma uničijo odnose, terjajo čas, denar in tvoje življenje poslabšajo," je dejal Simon Sinek v svojem govoru.

Velika težava sodobnega sveta je tudi navada, da vse dobimo takoj. Prav zaradi tega dejstva trpijo odnosi in socialnost, predvsem pri mlajših. Strokovnjaki pri milenijcih opažajo vedno več depresije, samomorov in smrti zaradi prevelikih odmerkov droge.

In kakšen je najboljši scenarij, ki se lahko razvije pri novih generacijah? Simon Sinek pravi, da bomo imeli celotno populacijo, ki bo šla skozi življenje, brez da bi kadarkoli našla veselje.

Delimo ta video posnetek še najprej med prijatelje, da si ga ogledajo vsi tisti, ki so rojeni po letu 1984, pa tudi njihovi starši in delodajalci.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskeVIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Kužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Kamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Snežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!Grozljivka iz Rusije: Pešci so se za las izognili tragičnemu koncu!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetki