Tigra je prebudil iz spanca, takoj so mu popustili živci

Nihče ni navdušen, ko nas na neprimeren način prebudijo iz spanca. Tudi živali si želijo sproščenega počitka, nad nepričakovanimi budnicami pa niso navdušene.

To dokazuje tudi video posnetek, ki je na YouTube omrežju pristal v preteklih letih.

Iz živalskega vrta Dublin Zoo v mestu Dublin na Irskem prihaja video posnetek, pri katerem je eden izmed tigrov drugega tigra na hudomušen način prebudil iz spanca.

Nepričakovana budnica je spečega tigra tako razjezila, da se je brez razmisleka pognal proti svojemu "prijatelju". Pokazal mu je zobe, med tigroma pa se je skoraj odvil spopad.

Obiskovalci živalskega vrta v Dublinu so celotno dramo posneli na mobilni telefon, video posnetek pa ima na YouTube omrežju do danes že več kot 7 milijonov ogledov. Poglejte si razlog, zakaj tigrov ni pametno prebujati iz spanca.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Kakorkoli.., fantastično lepi in meni ljubi mački. Srečen bi bil, če bi lahko prijateljeval z njima. Budil pa ju raje ne bi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Lastnik je na skrivaj posnel psa v bazenu: Posnetek je doza smeha!Papagaj, ki je nasmejal mnoge: Tako se je jezil, ko je lastnica želela oditiDarja Gajšek navdušila Slovence: Tako je zapela svojo novo pesem!Posnetek medicinske sestre, ki obkroža Slovenijo: "Kje je kakšna ovca?!"Gasilci s posnetkom obkrožajo Slovenijo: Takšen šov so pripravili!Žensko v bazenu obiskala prisrčna koala: Posnetek na spletu ruši rekorde!Ganljiv odziv psa, ko je domov prišel dojenček: Poglej, kako vesel je bil!Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaPosnel je radovednega tjulnja: Tako se je stisnil ob njegove noge!V kopalnico so natočili toliko vode, da se je podrlaLabodji mladički navdušili s pogumom: V reko so skakali z mostu!Na železniški postaji je zaigral na klavir: Posnetek ima že 60 milijonov ogledov!V šovu je zapela pesem Lady Gaga, z glasom je sezula sodnikeDirektor UKC Maribor z udarnim posnetkom: To je povedal o teorijah zarote!Najstnica sramežljivo zapela: Njen nastop ima že 11 milijonov ogledov!Posnetek debelega medveda, ki je senzacija na spletuIskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliSin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!7-letna deklica sramežljivo zapela na odru: Tako je prevzela sodnike!Tilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"Drama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Avtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021VIDEO: Drama na Fužinah: Tako so prebivalci pregnali policiste!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!