Tilen Artač nasmejal z novo parodijo: Privoščil si je novo koalicijo KUL

Tilen Artač je v sinočnjem delu satirične oddaje Kaj dogaja predstavil novo parodijo, pri kateri si je tokrat privoščil nove obraze.

V rubriki Mala terasa je priredil znano uspešnico slovenske glasbene skupine Agropop, v parodiji pa prepeval o novonastali koaliciji KUL.

Slovenski voditelj in imitator Tilen Artač je v satirični oddaji Kaj dogaja zapel priredbo pesmi "Ti si moj sonček", ki jo je leta 1993 prepevala slovenska glasbena skupina Agropop.

Ime izvajalca so spremenili v Bagropop, naslov parodije pa nosi ime "Ti si naš Damijan". V parodiji je namreč Tilen Artač prepeval tudi o ekonomistu in politiku Jožetu P. Damijanu, ki pri Koaliciji ustavnega loka (KUL) zaseda mesto mandatarja.

Prisluhnite novi parodiji, pri kateri si je Tilen Artač privoščil novonastala koalicija KUL, ko je priredil znano slovensko uspešnico "Ti si moj sonček" glasbene skupine Agropop. Bo tudi tokrat s parodijo poskrbel za dozo smeha?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!