Tilen Artač nasmejal z novo stranko: Parodija, ki se ji smeji Slovenija!

V preteklem delu satirične oddaje Kaj dogaja je voditelj Tilen Artač z zabavnimi skeči znova poskrbel za dozo smeha.

V rubriki PUP TV je predstavil novo izmišljeno stranko Nedvom.no, s parodijo pa sodeč po odzivih nasmejal številne gledalce.

"V želji po popolni uravnoteženosti programa ponujamo glas vsem, ki kričijo dovolj glasno," so ob video posnetku zapisali na YouTube kanalu #kajdogaja. Tilen Artač se je predstavil kot "zarotnik teorije" Luka Glinšek, pri parodiji pa je več kot očitno ciljal na novo stranko Resni.ca, ki jo vodi Zoran Stevanović.

Sam bi za ministre predlagal kar Marka Potrča, pa vsem znanega pevca Wernerja. Ostro je kritiziral aktualne teme, na koncu pa so informativno oddajo PUP TV (Popolnoma uravnotežen program) celo prekinili.

Poglejte si, kako je Tilen Artač kot izmišljen voditelj Luka Glinšek predstavil novo stranko Nedvom.no. Bo z zabavnim video posnetkom nasmejal tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978