Tilen Artač predstavil vinsko stranko Slovenije: Parodija je doza smeha!

V preteklem delu satirične oddaje Kaj dogaja smo bili znova deležni dozi smeha, ko je voditelj Tilen Artač pripravil različne parodije in igrane skeče.

V rubriki PUP TV je predstavil izmišljeno stranko Vinska stranka Slovenije, s parodijo pa sodeč po odzivih nasmejal mnoge.

Tilen Artač se je v rubriki PUP TV (Popolnoma uravnotežen program) tokrat predstavil kot izmišljen voditelj M. Botelli, ki naj bi bil vodja nove Vinske stranke Slovenije s kratico VSS.

"Smo odprti za sodelovanje z drugimi, ker naša volilna baza, tako kot naše vino, nikoli ne presega 15 procentov," se je med parodijo šalil Tilen Artač. In ker je v vinu resnica, je kar sam priznal, da je v njemu ta trenutek najmanj liter in pol resnice.

Prisluhnite simpatični parodiji iz satirične oddaje Kaj dogaja, pri kateri je voditelj Tilen Artač predstavil novo izmišljeno stranko Vinska stranka Slovenije.
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Artač je prava vsestranska slovenska legenda. Obožujem njegove mnogotere talente.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje