Tilen Artač prepeval v novi parodiji: "Dej si masko gor!"

Na spored se je vrnila satirična oddaja Kaj dogaja, ki jo je v preteklih sezonah vodil Jonas Žnidaršič.

Letos je prišlo do spremembe tudi na voditeljskem mestu - Jonasa je namreč zamenjal Tilen Artač, ki velja za mojstra imitacij.

Ob koncu sinočnje oddaje je v rubriki Mala terasa zapel pesem "You Are The One That I Want", ki jo poznamo iz filma Briljantina (Grease). Tudi tokrat je besedilo pesmi spremenil, parodijo pa poimenoval "Dej si masko gor".


Pri parodiji je spremenil tudi ime izvajalcev - Razkužina. Pesem, s katero ozavešča o uporabi zaščitnih mask, je zapel v sodelovanju s Sašo Lešnjek, Mašo Medved, Matjažem Kumeljem in Timom Lončarjem - vsi so člani iz muzikala Briljantina.

Prisluhnite parodiji, pri kateri je Tilen Artač prepeval o pravilni uporabi zaščitne opreme. So se ustvarjalci satirične oddaje Kaj dogaja tudi tokrat izkazali?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Jani Möderndorfer brez dlake na jeziku: Njegov govor obkroža Slovenijo!Hrvatje priredili pesem "Ne diraj moju ljubav": Parodija je smeh do solz!Deček v šovu zapel kot Elvis Presley: Njegov glas je obnorel sodnike!Čudovita hiša v Mislinji, ki jemlje sapo: Notranjost te bo prevzela!Napake novinarjev na 24ur: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!Med sprehodom ga je napadla puma: Posnetek, ob katerem ti zaledeni kri!Tigra je prebudil iz spanca, takoj so mu popustili živciDeklica je prvič videla pasjega mladička: Posnetek ti bo polepšal dan!Pešec jo je odnesel za las: Proti njemu se je prevračal avtomobil!Mati in sin zapela pesem Hallelujah: Njun nastop je navdušil internet!Prizor pri sosedih, ki jo je nasmejal do solz: To je posnela, ko je prišla domov!Medicinska sestra iz Slovenije na robu solz: "Zgodila se bo katastrofa!"VIDEO: Sramotno obnašanje v parlamentu: To so počeli naši poslanci!Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Z njim je nastopila tudi Lea Sirk!Grozljiv posnetek kolesarja iz Gorenjske: Poletel je čez avtomobil!23-letna pevka ganila sodnike: Njen glas je kot iz pravljice!Deček na talentu odpihnil sodnike: Njegov nastop ima že 20 milijonov ogledov!Voznik pri Corvetti pokazal pospeške, nato je uničil avtomobilNajstnica na ulici zapela pesem "Creep", njen nastop ruši rekordeVIDEO: Prizor, ki lomi srca: Na smrtni postelji ga je še zadnjič obiskal konjTo je razlog, zakaj tigru nikoli ne smemo obrniti hrbtaNa dnu oceana posneli nenavadno bitje: Je prišlo iz vesolja?Hrvaška klapa navdušila s pesmijo: Zapeli so jo s pevcem iz Šibenika!Na ulični klavir je zaigral pesem "Faded", njegov nastop ruši rekordeV šovu The Voice zapel kot Eminem: Nastop, ki je odpihnil sodnike!