Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!

V preteklem delu satirične oddaje Kaj dogaja, ki jo vodi Tilen Artač, smo se gledalci znova pošteno nasmejali.

Ob koncu je Tilen Artač s sodelavci predstavil parodijo, pri kateri se je dotaknil aktualnega dogajanja.

"Prisluhnite največji glasbeni atrakciji na svetu, kot smo mi prisluhnili pogovoru ministra Vizjaka," so ob parodiji zapisali na YouTube kanalu #kajdogaja.

Tilen Artač, Igor Bračič in Admir Baltić so priredili znano slovensko uspešnico "Nocoj je druga rekla mi", pod katero se je leta 2011 podpisal ansambel Mladi Dolenjci. Parodijo so poimenovali "Nocoj je Vizjak rekel mi", ime ansambla pa spremenili v Mladi Dolžniki.

V parodiji so prepevali o aktualni aferi, v katero je bil vpleten nekdanji minister Andrej Vizjak, s končnim rezultatom pa nasmejali številne gledalce. Bo parodija tudi tebi polepšala dan?
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Artač & Co. - velemojstri !!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje