Tilen Artač s parodijo udaril po Hojsu: Prepeval je kot Luka Mesec!

Slovenski imitator in satirik Tilen Artač je sinoči v preteklem delu satirične oddaje Kaj dogaja poskrbel za novo doza smeha.

Ob koncu oddaje zapel parodijo, pri kateri si je privoščil slovenskega notranjega ministra Aleša Hojsa.

Tilen Artač je v preteklem delu oddaje Kaj dogaja na Mali terasi pripravil simpatično parodijo, pri kateri je prepeval o Alešu Hojsu. Sam je sicer imitiral Luko Meseca iz stranke Levica, s parodijo pa poskrbel za dozo smeha.

Skupaj z Igorjem Bračičem sta si izposodila znano uspešnico "Milena", ki jo v originalu prepevajo Novi Fosili. Parodiji sta tokrat nadala naslov "Aleš, interpelacija", ime glasbene skupine pa spremenila v Levi Fosili.

Prisluhnite parodiji, pri kateri je Tilen Artač kot Luka Mesec prepeval pesem Novih Fosilov. Bo s parodijo in nastopom nasmejal tudi tebe?
1
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Tale spada med slovensko humoristično avantgardo. Izreden čut do satire ima.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje