Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"

Na male ekrane se je vrnila satirična oddaja Kaj dogaja?, ki jo je voditelj Jonas Žnidaršič tokrat vodil kar iz svojega doma.

Gost v oddaji je bil včeraj Goran Dragić, ki se je oglasil iz Miamija, za novo provokativno parodijo pa je znova poskrbel Tilen Artač.

Zaradi izbruha pandemije veljajo stroga pravila širom države, na RTV Slovenija pa še vedno najdejo čas za zbijaje šal na račun naših politikov. Tilen Artač je v Mali terasi zapel kot Magnifico, za parodijo pa si je izposodil njegovo pesem "Zeleni Jure".


#kajdogaja, YouTube
Tokrat je slovenski imitator nastopil kot Marljifico, novonastalo parodijo pa je naslovil z "Rešitelj Janez".

Parodije na račun Janeza Janše in njegove stranke SDS so pri RTV Slovenija več kot očitno zelo priljubljene, a kot pravi star slovenski pregovor - za vsakim dobrim konjem se praši. Prisluhnite parodiji, za katero je Tilen Artač poskrbel v sklopu oddaje Kaj dogaja? z Jonasom Žnidaršičem.
1
kirka
Pred 8 tedni
Hvala obema, sta mi polepšala dan.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicBi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!