Tilen Artač si je privoščil Milana Kreka: Tako ga je oponašal v posnetku!

Prihodnjo soboto se na RTV Slovenija 1 vrača nova sezona satirične oddaje Kaj dogaja, pri kateri pa bomo letos deležni nekaj sprememb.

Po zadnjih podatkih oddaje ne bo več vodil Jonas Žnidaršič, njegovo mesto pa bo prevzel Tilen Artač.

Ustvarjalci oddaje z napovedniki znova vabijo gledalce k ogledu nove sezone. Na spletu so pristali odseki, pri katerih je Tilen Artač oponašal Milana Kreka, pa tudi prof. dr. Bojano Beović.

Tilen Artač kot Bojana Beović:


Pretekli voditelj Jonas Žnidaršič ne razkriva razlogov, zakaj satirične oddaje Kaj dogaja ne bo več vodil, prav tako so z odgovori skopi v uredništvu.

Prvi del nove sezone oddaje Kaj dogaja bo na sporedu že naslednjo soboto, 19.9. ob 20:55 na RTV Slovenija 1.

Tilen Artač kot Milan Krek:

0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Tilen je car. Eden najboljših svoje generacije. Tudi J. Godler je izjemen...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Malček, ki je navdušil svet: Njegov ples ti bo polepšal dan!VIDEO: Hrvaški pilot navdušil z gesto: To je na letalu rekel Pogačarjevi sestri!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Vrnila se je iz vojske, a je pes ni prepoznal: Kmalu je sledilo veselje!Zmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiPosnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Tilen Artač zapel kot Aleksandra Pivec: Tako si je privoščil njen odstop!Tilen Artač prepeval v novi parodiji: "Dej si masko gor!"Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Katja na harmoniko zaigrala skladbo Lojzeta Slaka: Nastop navdušuje Slovence!Slovenski kolesarji dobili svojo himno: Priredili so znano pesem!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Ženska kužka vrgla v jezero: Ni vedela, da jo nekdo snema!Snemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvineUčitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Neverjetni prizori na Tour de France: Tadej Pogačar je pisal zgodovino!Oblekel se je v grm in strašil ljudi: Potegavščina, ki je nasmejala mnoge!Mucke, ki so obkrožile splet: Tako so med igro sledile žogi!Rešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnico