Tilen Artač si je privoščil Potrča: Ljubljano med epidemijo obiskal Šved!

V sklopu satirične oddaje Kaj dogaja, ki jo na RTV Slovenija vodi Tilen Artač, so preteklo soboto predstavili zaigran skeč, pri katerem si je omenjen voditelj privoščil tudi Marka Potrča.

Tilen Artač se je predstavil kot Šved sredi Ljubljane, ki je navdušen nad ukrepi slovenske vlade.

Marko Potrč je v preteklih mesecih dvignil veliko prahu na spletu, kjer objavlja številne video posnetek o tem, da so ukrepi za zajezitev virusa pri nas preostri. Pred kratkim je odpotoval celo na Švedsko, da bi Slovencem pokazal, kako se z epidemijo spopadajo tam.

Prav to je bil povod, da Tilen Artač pripravi kratek video posnetek, pri katerem se je kot Šved z imenom Marke Poterksson znašel v slovenski prestolnici. Tam je hvalil ukrepe naše vlade in odnos Slovencev do resnosti težave. Seveda ob dozi satire.

Poglejte si, kakšen video posnetek je v satirični oddaji Kaj dogaja voditelj Tilen Artač objavil v stilu Marka Potrča, ko se je iz središča Ljubljane javil kot obiskovalec iz Švedske.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Čudovita hiša v okolici Celja: Notranjost doma te prevzame z rožami!Slovenec navdušil s posnetkom: Njegov nastop te bo sezul!Potepuški kuža je leto dni zbiral pogum, nato se je zgodil mali čudežHaski prvič poskusil limeto: Njegov odziv je doza smeha!Rok Švab iz Modrijanov s sinom in hčerko zapel uspešnico "Ti, moja rožica"Posnetek malega Krisa, ki ti ogreje srce: Poglej, kaj počne danes!Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Ganljiv prizor iz živalskega vrta: Poglej, kaj je s poškodovano ptico počela gorila!Tilen Artač nasmejal z novo parodijo: Privoščil si je novo koalicijo KULFranko Bajc zablestel z novo pesmijo: Oboževalke so navdušene!Filip zapel s pevko Agnes: Navdušila sta s petjem uspešnice Modrijanov!Frizer pri moškemu poskrbel za čudež: Tako ga je ostrigel za poroko!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!VIDEO: Zlatko na ulici nadlegoval Milana Kreka: Posnetek je objavil na spletu!Deklica z avtizmom prvič spregovorila: Poglej si ta čaroben trenutek!Jelko Kacin udaril mimo, pošteno se je uštel med novinarsko konferencoMoški z golimi rokami rešil kužka, ki ga je zagrabil krokodilŠtirje kitaristi zaigrali "Tears In Heaven", nastop na spletu podira rekordeZlatko skesano pred kamero: "Gospod Krek, globoko se vam opravičujem!"Posnetek kužka, ki obkroža svet: Povsem mirno je opazoval dež!VIDEO: Prizor kot iz filma: Tako so pred redarji bežali otroci v Kranju!Izdelal je čudovito posodo iz bambusa in smole: Končni rezultat jemlje sapo!Fantje iz Afrike navdušili z nastopom: Njihovo petje ti naježi kožo!Osemletni genij iz Rusije zaigral Bacha, boljše od samega Bacha!Pilot v oblaku izgubil občutek, skoraj bi treščil ob tla