Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!

V sinočnjem delu satirične oddaje Kaj dogaja?, ki jo vodi Jonas Žnidaršič, je svoj pevski in imitatorski talent znova pokazal Tilen Artač.

Tudi tokrat se je v družbi Igorja Bračiča lotil še ene slovenske uspešnice, ki je izšla leta 1998.

Največja glasbena atrakcija se je tokrat v sklopu Male terase vrnila v ritmu kulture. Tilen Artač je v parodiji prepeval prav o koncu kulture, za nastop pa si je izposodil slovensko uspešnico "Poletja ne bo", ki jo v originalu izvaja glasbenik MZ Hektor.

Novonastalo parodijo so poimenovali "Kulture ne bo", ime glasbenega izvajalca pa spremenili v MZK Sektor feat. Tomi Romc.

Satirična pesem je obenem rezultat nedavne izjave poslanke Romane Tomc iz vrst SDS. Prisluhnite novi parodiji, ki sta jo Tilen Artač in Igor Bračič pripravila v satirični oddaji Kaj dogaja? z Jonasom Žnidaršičem.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Tilena sicer globoko spoštujem, tünka-tünka ritma pa ne maram na noben način…
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!V mladosti so ji pravili, da ni dovolj dobra: Zdaj je z glasom prevzela sodnike!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Grozljivka v Indiji: Most se je podrl zaradi pretežkega tovornjaka!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Pogled, ki jemlje sapo: Iz zraka so posneli čudovito lepoto Triglava!Kakšen poklon sredi Japonske: Na dan državnosti je recitiral Zdravljico!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!