Tilen Artač zapel kot Janez Janša: Parodija, ki se ji danes smeji Slovenija!

V včerajšnjem sobotnem delu satirične oddaje Kaj dogaja smeha ponovno ni manjkalo.

Voditelj in imitator Tilen Artač je ob koncu male terase zapel kot Janez Janša, s parodijo pa sodeč po odzivih na spletu nasmejal mnoge gledalce.

"V največji glasbeni atrakciji v tem delu sveta tokrat nastopa roker Janez," so se ob video posnetku pošalili avtorji. Tilen Artač se je tokrat prelevil v predsednika vlade Janeza Janšo, ob tem pa si je izposodil slovensko uspešnico. Že pred tem je prepeval o odprtju trgovin pri nas.


Zapel je priredbo na pesem "Vse, kar si želiš", ki jo je slovenski pevec Omar Naber predstavil leta 2005. Parodiji je tudi tokrat spremenil naslov v "Vse kar si želim", spremenil pa je tudi ime glasbenega izvajalca - Janez Nabere.

Prisluhnite, kako se je Tilen Artač v satirični oddaji Kaj dogaja znova pošalil na račun slovenskega predsednika vlade Janeza Janšo. Bo s parodijo tudi pri tebi poskrbel za dozo smeha?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Tilen Artač zapel kot Janez Janša: Parodija, ki se ji danes smeji Slovenija!VIDEO: Dramatična nesreča pri Celju: Voznik je zapeljal pred tovornjak!Moški je mački rešil življenje: Poglej, kako obsedena je z njim danes!Pes je štiri leta preživel na verigi: Tako je oživel, ko je srečal mucko!Kuža zmotil napovedovalca vremena, prizor je uspešnica na spletuTilen Artač nasmejal s parodijo: Prepeval je o odprtju trgovin v Sloveniji!Posnetek, ki ti bo polepšal dan: To je storil voznik avtobusa, ko je videl deklico!Lastnica posnela psa v postelji: Ležal je kot človek, ni se ji hotel umakniti!Moški prižgal zamrznjeno ognjišče: Posnetek ima že skoraj milijon ogledov!Policisti so se odzvali na klic, da se otroci sankajo: Poglej, kaj so storili tam!Babica se je sankala po snegu: Posnetek je prava doza dobre volje!Kuža je v snegu iskal voluharja: Kar je posnela lastnica, je doza smeha!Parodija na IKEA trgovino v Ljubljani: Pesem so zapeli kot župan Zoran Janković!VIDEO: Rotvajler skočil v Šmartinsko jezero: Poglej, kako je lovil laboda!Voznik z Audijem po zasneženem klancu vlekel tovornjakAfriška orjaška žaba v neizprosnem boju proti ptičjemu pajkuStali so na takem ledu v bazenu, nato so vsi skupaj padli v vodoVIDEO: Izjemen prizor iz ZDA, tako so plužili zasnežene avtocesteVIDEO: Posnetki lepotice, ki z umetnostnim drsanjem zažiga internetIzjemen prizor iz Chicaga: Posneli so, kako je razpadel led na jezeru!Pohodnica skočila čez lužo, nato je z obrazom pristala v blatuIskreno veselje kužka na snegu: Poglej, kaj je počel v posnetku!Luka Dončić pred tekmo plesal kolo: Tako so z njim plesali soigralci!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen posnetek danes obkroža Slovenijo!Drama za potnike na letalu Boeing 777: Po vzletu je eksplodiral motor!