Tilen Artač zapel kot Zoran Predin: "Prihaja strašni, kruti drugi val!"

V sinočnjem delu satirične oddaje Kaj dogaja, ki jo vodi Tilen Artač, je bilo znova pestro.

Ob koncu je v rubriki "Mala terasa" imitiral slovenskega glasbenika Zorana Predina, v parodiji pa prepeval o prihodu drugega vala.

Tilen Artač je v omenjeni satirični oddaji pripravil prav posebno parodijo, pri kateri je prepeval kot Zoran Predin. Tokrat je bil Tilen Artač zaprt v domu za ostarele, v parodiji pa je prepeval prav o številnih ukrepih za zajezitev virusa.

Tokrat si je izposodil uspešnico "Bolj star, bolj nor", ki jo je Zoran Predin prepeval leta 2001. Nastala je parodija z naslovom "Bolj star, bolj not", Tilen Artač pa je ime glasbenega izvajalca spremenil v Zorjen Predin.

Pri nastopu mu je tudi sinoči pomagal Igor Bračič, s simpatično parodijo pa je dvojec znova poskrbel za dozo smeha. Prisluhnite, kako je Tilen Artač o ukrepih prepeval kot Zoran Predin.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Lastnik je na skrivaj posnel psa v bazenu: Posnetek je doza smeha!Papagaj, ki je nasmejal mnoge: Tako se je jezil, ko je lastnica želela oditiDarja Gajšek navdušila Slovence: Tako je zapela svojo novo pesem!Posnetek medicinske sestre, ki obkroža Slovenijo: "Kje je kakšna ovca?!"Gasilci s posnetkom obkrožajo Slovenijo: Takšen šov so pripravili!Žensko v bazenu obiskala prisrčna koala: Posnetek na spletu ruši rekorde!Ganljiv odziv psa, ko je domov prišel dojenček: Poglej, kako vesel je bil!Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaPosnel je radovednega tjulnja: Tako se je stisnil ob njegove noge!V kopalnico so natočili toliko vode, da se je podrlaLabodji mladički navdušili s pogumom: V reko so skakali z mostu!Na železniški postaji je zaigral na klavir: Posnetek ima že 60 milijonov ogledov!V šovu je zapela pesem Lady Gaga, z glasom je sezula sodnikeDirektor UKC Maribor z udarnim posnetkom: To je povedal o teorijah zarote!Najstnica sramežljivo zapela: Njen nastop ima že 11 milijonov ogledov!Posnetek debelega medveda, ki je senzacija na spletuIskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliSin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!7-letna deklica sramežljivo zapela na odru: Tako je prevzela sodnike!Tilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"Drama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Avtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021VIDEO: Drama na Fužinah: Tako so prebivalci pregnali policiste!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!