To je bila reakcija gluhe deklice, ko je izvedela, da bo postala sestra

Mala Lucy je deklica, ki je pri dveh letih starosti izgubila sluh. Od takrat je razvila veščine znakovnega jezika, s katerim se sporazumeva tudi s starši.

Preteklo leto je ob božiču dobila prav posebno presenečenje, ki ji bo v spominu ostalo za vedno.

Njena mama Lyndsay Hignett je 8-letni Lucy najprej z roko pokazala na lutko dojenčka in jo vprašala, kaj je to. Lucy je v znakovnem jeziku povedala, da je to dojenček. Mama je zatem pokazala na še eno lutko dojenčka, odgovor Lucy pa je bil spet enak - to je dojenček.

Ko ji je mama pokazala dve sliki iz ultrazvoka, je Lucy hitro ugotovila, da je na obeh fotografijah dojenček. Gluha deklica je mislila, da je na fotografijah ona, a temu ni bilo tako. To ji je povedala tudi mama, Lucy pa nikakor ni razumela, kaj ji želi mama sporočiti.

Prav zato ji je mama pokazala svoj trebušček, nato pa se je deklici posvetilo, da bo postala starejša sestrica.

Ko boste videli njeno ganljivo reakcijo ob čudovitem presenečenju matere, boste ob prizoru tudi sami potočili solzo ali dve. Najlepše stvari so tiste, ki se jih ne da kupiti!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil