To je bila reakcija gluhe deklice, ko je izvedela, da bo postala sestra

Mala Lucy je deklica, ki je pri dveh letih starosti izgubila sluh. Od takrat je razvila veščine znakovnega jezika, s katerim se sporazumeva tudi s starši.

Preteklo leto je ob božiču dobila prav posebno presenečenje, ki ji bo v spominu ostalo za vedno.

Njena mama Lyndsay Hignett je 8-letni Lucy najprej z roko pokazala na lutko dojenčka in jo vprašala, kaj je to. Lucy je v znakovnem jeziku povedala, da je to dojenček. Mama je zatem pokazala na še eno lutko dojenčka, odgovor Lucy pa je bil spet enak - to je dojenček.

Ko ji je mama pokazala dve sliki iz ultrazvoka, je Lucy hitro ugotovila, da je na obeh fotografijah dojenček. Gluha deklica je mislila, da je na fotografijah ona, a temu ni bilo tako. To ji je povedala tudi mama, Lucy pa nikakor ni razumela, kaj ji želi mama sporočiti.

Prav zato ji je mama pokazala svoj trebušček, nato pa se je deklici posvetilo, da bo postala starejša sestrica.

Ko boste videli njeno ganljivo reakcijo ob čudovitem presenečenju matere, boste ob prizoru tudi sami potočili solzo ali dve. Najlepše stvari so tiste, ki se jih ne da kupiti!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samVIDEO: To je posnetek iz Slovenije, ki bi ga morali videti vsi motoristiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Goska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Luka Dončić navdušil z zverinskim zabijanjem, koš je dosegel kar s klopiVIDEO: Vratar osmešil igralce! Pretekel je igrišče, nato dosegel zadetekVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To so napake, ki sta jima bila med snemanjem priča Slakonja in ZrnecSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: V Planici poletela do 248 metrov, blestela tudi Timi Zajc in Domen PrevcVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokaliVIDEO: Ste že videli, kako sneg na avtocestah plužijo v Ameriki?