To je bila reakcija gluhe deklice, ko je izvedela, da bo postala sestra

Mala Lucy je deklica, ki je pri dveh letih starosti izgubila sluh. Od takrat je razvila veščine znakovnega jezika, s katerim se sporazumeva tudi s starši.

Preteklo leto je ob božiču dobila prav posebno presenečenje, ki ji bo v spominu ostalo za vedno.

Njena mama Lyndsay Hignett je 8-letni Lucy najprej z roko pokazala na lutko dojenčka in jo vprašala, kaj je to. Lucy je v znakovnem jeziku povedala, da je to dojenček. Mama je zatem pokazala na še eno lutko dojenčka, odgovor Lucy pa je bil spet enak - to je dojenček.

Ko ji je mama pokazala dve sliki iz ultrazvoka, je Lucy hitro ugotovila, da je na obeh fotografijah dojenček. Gluha deklica je mislila, da je na fotografijah ona, a temu ni bilo tako. To ji je povedala tudi mama, Lucy pa nikakor ni razumela, kaj ji želi mama sporočiti.

Prav zato ji je mama pokazala svoj trebušček, nato pa se je deklici posvetilo, da bo postala starejša sestrica.

Ko boste videli njeno ganljivo reakcijo ob čudovitem presenečenju matere, boste ob prizoru tudi sami potočili solzo ali dve. Najlepše stvari so tiste, ki se jih ne da kupiti!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo