To je bila reakcija gluhe deklice, ko je izvedela, da bo postala sestra

Mala Lucy je deklica, ki je pri dveh letih starosti izgubila sluh. Od takrat je razvila veščine znakovnega jezika, s katerim se sporazumeva tudi s starši.

Preteklo leto je ob božiču dobila prav posebno presenečenje, ki ji bo v spominu ostalo za vedno.

Njena mama Lyndsay Hignett je 8-letni Lucy najprej z roko pokazala na lutko dojenčka in jo vprašala, kaj je to. Lucy je v znakovnem jeziku povedala, da je to dojenček. Mama je zatem pokazala na še eno lutko dojenčka, odgovor Lucy pa je bil spet enak - to je dojenček.

Ko ji je mama pokazala dve sliki iz ultrazvoka, je Lucy hitro ugotovila, da je na obeh fotografijah dojenček. Gluha deklica je mislila, da je na fotografijah ona, a temu ni bilo tako. To ji je povedala tudi mama, Lucy pa nikakor ni razumela, kaj ji želi mama sporočiti.

Prav zato ji je mama pokazala svoj trebušček, nato pa se je deklici posvetilo, da bo postala starejša sestrica.

Ko boste videli njeno ganljivo reakcijo ob čudovitem presenečenju matere, boste ob prizoru tudi sami potočili solzo ali dve. Najlepše stvari so tiste, ki se jih ne da kupiti!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!