To je razlog, zakaj tigru nikoli ne smemo obrniti hrbta

Tiger po imenu Mike je uradna maskota univerze Louisiana State University v Baton Rougeu v ameriški zvezni državi Louisiana.

V video posnetku, ki je na spletu pristal dve leti nazaj, lahko vidimo razlog, zakaj tigru nikoli ne smemo obrniti hrbta.

Divje mačke so znane po potrpežljivosti, za napad na svojo žrtev pa vedno počakajo na najboljši trenutek. Svoj plen največkrat napadejo izza hrbta, saj s tem pridobijo dragocen čas, preden jih plen zazna.

Da hrbta ne smemo obrniti tigru, dokazuje video posnetek pred vami, ki je na YouTube omrežju že prava uspešnica. Do danes si ga je ogledalo skoraj pol milijona uporabnikov.

Poglejte si razlog, zakaj tigru nikoli ne smemo obrniti hrbta. Še en dokaz, kako prebrisane so omenjene živali.
0
JeklenaPest
Pred 2 dnevi
Kako hudo lep muc, te pa tako zahrbten...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Lastnik je na skrivaj posnel psa v bazenu: Posnetek je doza smeha!Papagaj, ki je nasmejal mnoge: Tako se je jezil, ko je lastnica želela oditiDarja Gajšek navdušila Slovence: Tako je zapela svojo novo pesem!Posnetek medicinske sestre, ki obkroža Slovenijo: "Kje je kakšna ovca?!"Gasilci s posnetkom obkrožajo Slovenijo: Takšen šov so pripravili!Žensko v bazenu obiskala prisrčna koala: Posnetek na spletu ruši rekorde!Ganljiv odziv psa, ko je domov prišel dojenček: Poglej, kako vesel je bil!Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaPosnel je radovednega tjulnja: Tako se je stisnil ob njegove noge!V kopalnico so natočili toliko vode, da se je podrlaLabodji mladički navdušili s pogumom: V reko so skakali z mostu!Na železniški postaji je zaigral na klavir: Posnetek ima že 60 milijonov ogledov!V šovu je zapela pesem Lady Gaga, z glasom je sezula sodnikeDirektor UKC Maribor z udarnim posnetkom: To je povedal o teorijah zarote!Najstnica sramežljivo zapela: Njen nastop ima že 11 milijonov ogledov!Posnetek debelega medveda, ki je senzacija na spletuIskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliSin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!7-letna deklica sramežljivo zapela na odru: Tako je prevzela sodnike!Tilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"Drama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Avtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021VIDEO: Drama na Fužinah: Tako so prebivalci pregnali policiste!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!