Tovornjak je obstal na tirih, nato je vanj treščil vlak

Vožnja čez železnico se lahko hitro sprevrže v nočno moro, kar dokazuje tudi video posnetek iz ameriške zvezne države Indiana.

Tam je voznik s tovornim vozilom obtičal na tirih, čez nekaj minut pa je s polno hitrostjo pripeljal tovorni vlak.

Video posnetek prihaja iz mesta Pendleton v ameriški zvezni državi Indiana, v njem pa lahko spremljamo dramatične trenutke pred prihodom vlaka. Tovornjak s prikolico je namreč obtičal na tirih, ki ga niso mogli premakniti.

Voznik je že pred prihodom vlaka skočil iz tovornega vozila, očividci pa so trčenje med vlakom in tovornjakom uspeli posneti na mobilni telefon. Ob trku s tovornjakom je blage poškodbe dobil strojevodja na vlaku, ostali se pri tem na srečo niso poškodovali.

Poglejte si dramatičen trenutek iz Združenih držav Amerike, ko je tovorno vozilo s prikolico obstalo na železniških tirih tik pred prihodom tovornega vlaka.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
To pa je ja znana finta ameriških filmov. Ko je najbolj potrebno in kritično, sploh pa v grozljivkah, ameriška kripa nikoli ne vžge...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Lastnik je na skrivaj posnel psa v bazenu: Posnetek je doza smeha!Papagaj, ki je nasmejal mnoge: Tako se je jezil, ko je lastnica želela oditiDarja Gajšek navdušila Slovence: Tako je zapela svojo novo pesem!Posnetek medicinske sestre, ki obkroža Slovenijo: "Kje je kakšna ovca?!"Gasilci s posnetkom obkrožajo Slovenijo: Takšen šov so pripravili!Žensko v bazenu obiskala prisrčna koala: Posnetek na spletu ruši rekorde!Ganljiv odziv psa, ko je domov prišel dojenček: Poglej, kako vesel je bil!Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaPosnel je radovednega tjulnja: Tako se je stisnil ob njegove noge!V kopalnico so natočili toliko vode, da se je podrlaLabodji mladički navdušili s pogumom: V reko so skakali z mostu!Na železniški postaji je zaigral na klavir: Posnetek ima že 60 milijonov ogledov!V šovu je zapela pesem Lady Gaga, z glasom je sezula sodnikeDirektor UKC Maribor z udarnim posnetkom: To je povedal o teorijah zarote!Najstnica sramežljivo zapela: Njen nastop ima že 11 milijonov ogledov!Posnetek debelega medveda, ki je senzacija na spletuIskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliSin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!7-letna deklica sramežljivo zapela na odru: Tako je prevzela sodnike!Tilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"Drama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Avtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021VIDEO: Drama na Fužinah: Tako so prebivalci pregnali policiste!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!