Tovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!

Za Poljake je bilo leto 2019 varno, kar se tiče prometa. Število prometnih nesreč se je v primerjavi z letom 2018 znižalo za 11%, za leto 2020 pa so znova priča številnim nesrečam že v začetku meseca januarja.

Eno izmed nesreč je v preteklih dneh posnela tudi kamera za nadzor prometa ob železniških tirih.

Splet je te dni obkrožil video posnetek, v katerem je kratko potegnil voznik tovornega vozila. Ta je do prehoda čez železniške tire pripeljal prehitro, svojega vozila pa ni mogel pravočasno zaustaviti.

Voznik tovornjaka s prikolico, na kateri je bil naložen bager, je prečkal železnico, nato je v zadnji dele prikolice s polno hitrostjo trčil poljski potniški vlak.

Po poročanju medijev je zaradi napake voznika tovornjaka bilo na potniškem vlaku poškodovanih nekaj potnikov, voznik tovornega vozila pa se ob nesreči ni poškodoval. Poglejte si posnetek drame, ki te dni obkroža Evropo!
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Ovinek, pozno je zagledal zapornico, zaviral a ni imelo učinka, odlomil zapornico, potem pa gasa. Hvala bogu, da je z glavno maso pobegnil pred vlakom, sicer bi rovokopač zabilo v kabino vlaka in golaž bi bil neizogiben.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Smetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!4-letna deklica iz Slovenije osvaja svet: Posnetek na spletu ruši rekorde!Šok za 51-letnika na portugalskem talentu: Poglej, kaj so mu naredili sodniki!Grozljivka na avtocesti: Tovornjak je pred snemalcem prebil ograjo!Sodnike je odpihnil na hrvaškem talentu: Tako je zapel svetovno uspešnico!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Slovenija na evrovizijo 2020 pošilja Ano Soklič: Prisluhni njeni pesmi Voda!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Posnel je izbruh vulkana v Ekvadorju: Posnetek jemlje sapo!Jana Morelj ganjena ob rojstnem dnevu: Tako ji je voščila hčerka Mia!Motorist pobegnil roparjem tako, da je na avtocesti bežal v nasprotno smerNapadel ga je medved: Tako ga je pregnal neustrašni Šved!Bolgar pretental rdečo luč na semaforju, tako je peljal skozi križiščeNora trojka Luke Dončića, navijače je dvignil na noge3-letna deklica do solz ganila mamo, ko jo je obiskala v vojski2-letnik objel dostavljalca pice, nevedoč, da je pred kratkim izgubil hčerkoČivava, ki ne more hoditi, in golob, ki ne more leteti, postala najboljša prijateljaVIDEO: Posnetek z naše avtoceste: "Vsi smo se umaknili rešilcu... No, skoraj vsi!"VIDEO: Klemen Slakonja navdušil na Emi, zapel je slovenske pesmi z EvrovizijePapiga Kaja varčuje za lepotno operacijo: Posnetek je navdušil Slovence!83-letni upokojenec pregnal tri oborožene roparjeFilip s prijateljem zapel pesem o Solinarju: Nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Tako se po naših cestah vozi Dars? Poglej, kaj je storil voznik!Lastnik kužka je delal od doma: Takšno veselje so posneli na kamero!77-letnemu dedku hotel ukrasti denar, ta se mu je postavil po robu in ga pregnal