Trčenje preprečilo tragedijo: Voznik bi skoraj zadel družino z otroškim vozičkom!

Iz Združenih držav Amerike prihaja video posnetek grozljive prigode, ki se je odvila v enem izmed križišč v mestu Phoenix v Arizoni. Moški voznik je prevozil rdečo luč, nato pa trčil v pravilno vozeče vozilo.

A to je bila prava sreča v nesreči, saj je trk po vsej verjetnosti preprečil hudo tragedijo!

Policisti iz Phoenixa so na spletu objavili video posnetek z nadzorne kamere v križišču, ko je eden izmed voznikov prevozil rdečo luč. Pred njim je na drugi strani križišče pravilno prečkala mlada družina z otrokom v otroškem vozičku, ki bi jo voznik skoraj zagotovo zadel.

Že pred tem je (na srečo) prišlo do trčenja z drugim vozilom, obe vozili pa je odbilo stran od para z otroškim vozičkom.

Policisti so še sporočili, da je 28-letni voznik morebitnim pričam po nesreči še grozil z nožem, nato pa pobegnil z mesta nesreče. Povzročitelja nesreče so policisti kmalu zatem aretirali.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikNa hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!VIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedRuski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!VIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!VIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoVIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!Bosanec pokazal, kako se Bosanci obnašajo v Nemčiji in kako v BosniVIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuVIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Parodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!Sredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!VIDEO: Ganljiva reklama, ki je razjokala Slovence: Takšen učinek imajo dobra dela!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!Kužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogarVIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcemVIDEO: Izvir Hublja ob preteklem deževju pokazal svojo pravo močNa kamero so ujeli rojstvo delfina: Prizor bo ganil tudi tebe!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!Razgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozija