Trčenje preprečilo tragedijo: Voznik bi skoraj zadel družino z otroškim vozičkom!

Iz Združenih držav Amerike prihaja video posnetek grozljive prigode, ki se je odvila v enem izmed križišč v mestu Phoenix v Arizoni. Moški voznik je prevozil rdečo luč, nato pa trčil v pravilno vozeče vozilo.

A to je bila prava sreča v nesreči, saj je trk po vsej verjetnosti preprečil hudo tragedijo!

Policisti iz Phoenixa so na spletu objavili video posnetek z nadzorne kamere v križišču, ko je eden izmed voznikov prevozil rdečo luč. Pred njim je na drugi strani križišče pravilno prečkala mlada družina z otrokom v otroškem vozičku, ki bi jo voznik skoraj zagotovo zadel.

Že pred tem je (na srečo) prišlo do trčenja z drugim vozilom, obe vozili pa je odbilo stran od para z otroškim vozičkom.

Policisti so še sporočili, da je 28-letni voznik morebitnim pričam po nesreči še grozil z nožem, nato pa pobegnil z mesta nesreče. Povzročitelja nesreče so policisti kmalu zatem aretirali.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!