Tri sestre iz Slovenije navdušile z nastopom: Tako so zapele v majhni cerkvici!

Vokalni tercet Sestre Kobal, ki ga sestavljajo sestre Monika, Brigita in Klara, je v preteklih tednih navdušil s čudovitim nastopom v majhni cerkvici.

Dekleta so poskrbele za koncert v bližini Ajdovščine, s svojim čudovitim petjem pa so prevzele številne poslušalce.

Sestre Kobal je slovenska javnost bolje spoznala v enem izmed preteklih delov oddaje Slovenski pozdrav, kjer so navdušile s svojimi pevskimi talenti. Za navdušenje so poskrbele tudi v preteklih tednih, ko so med koncertom poskrbele za izvedbo številnih znanih uspešnic.

Tercet Sestre Kobal - Pozimi pa rožice ne cveto:


Koncert je 15. avgusta letos potekala v cerkvici sv. Janeza na Ustju pri Ajdovščini, kjer so poleg svetovno znanih uspešnic zapele tudi nekaj slovenskih pesmi.

Mnoge poslušalce so dekleta navdušile s priredbo znane pesmi "Zemlja pleše", ki jo poznamo v izvedbi Majde Sepe in Nina Robića iz leta 1962. Avtor glasbe je Mojmir Sepe, avtor besedila pa Gregor Strniša. Prisluhnite, kako so sestre Monika, Brigita in Klara zapele omenjeno slovensko uspešnico.

0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Morda malo prehiter tempo, sicer pa moja šibka točka - dekliško petje. Toda spomnimo: po mojih merilih so najbolje pele Sestre Potočnik, ki danes štejejo cca. 70 let. Z Dobrimi znanci so odpele legendarno Šumijo gozdovi domači in Ko boš prišla, od nas slovo jemat, mladost. Ti vokali so štimali bolj od čisto vsake Lanzingerjeve harmonike. Pesmi, kjer one pojo, hranim na posebnem mestu moje diskoteke.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!Slovenka in Kanadčan preizkušala obroke, ki jih imajo v njuni vojskiOpica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaTalent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!Slovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!Leopard napade slepo srno: Proti njemu ni imela možnosti za preživetje!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!Borut Pahor v šoli dobil ukor: Krive so bile besede, ki jih je rekel učiteljici!VIDEO: Turistka naročila jastoga za 200 evrov, nato ga je izpustila v morjeVIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ognjena krogla nad Islandijo razsvetlila nebo, prizor so posnele kamere