Tri sestre iz Slovenije navdušile z nastopom: Tako so zapele v majhni cerkvici!

Vokalni tercet Sestre Kobal, ki ga sestavljajo sestre Monika, Brigita in Klara, je v preteklih tednih navdušil s čudovitim nastopom v majhni cerkvici.

Dekleta so poskrbele za koncert v bližini Ajdovščine, s svojim čudovitim petjem pa so prevzele številne poslušalce.

Sestre Kobal je slovenska javnost bolje spoznala v enem izmed preteklih delov oddaje Slovenski pozdrav, kjer so navdušile s svojimi pevskimi talenti. Za navdušenje so poskrbele tudi v preteklih tednih, ko so med koncertom poskrbele za izvedbo številnih znanih uspešnic.

Tercet Sestre Kobal - Pozimi pa rožice ne cveto:


Koncert je 15. avgusta letos potekala v cerkvici sv. Janeza na Ustju pri Ajdovščini, kjer so poleg svetovno znanih uspešnic zapele tudi nekaj slovenskih pesmi.

Mnoge poslušalce so dekleta navdušile s priredbo znane pesmi "Zemlja pleše", ki jo poznamo v izvedbi Majde Sepe in Nina Robića iz leta 1962. Avtor glasbe je Mojmir Sepe, avtor besedila pa Gregor Strniša. Prisluhnite, kako so sestre Monika, Brigita in Klara zapele omenjeno slovensko uspešnico.

0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Morda malo prehiter tempo, sicer pa moja šibka točka - dekliško petje. Toda spomnimo: po mojih merilih so najbolje pele Sestre Potočnik, ki danes štejejo cca. 70 let. Z Dobrimi znanci so odpele legendarno Šumijo gozdovi domači in Ko boš prišla, od nas slovo jemat, mladost. Ti vokali so štimali bolj od čisto vsake Lanzingerjeve harmonike. Pesmi, kjer one pojo, hranim na posebnem mestu moje diskoteke.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Upokojenca iz Slovenije zapela pred kamero: Njun nastop je doza smeha!Srb je med tekmo dekle zaprosil za roko: Zanj se ni dobro končalo!VIDEO: Slovenka zgrožena nad besedami sina: Posnetek je doza smeha!Alfi Nipič in Luka Sešek skupaj zapela: Njun nastop navdušuje Slovenijo!10-letni Matija zapel slovensko uspešnico: Njegov nastop navdušuje Slovenijo!Luka Sešek zapel uspešnico Siddharte: Nastopil je z oktetom in vokalno skupino!Mačka je v hiši srečala pasjega mladička: Takšen prizor je posnela lastnica!Nuša Derenda in Nina Pušlar navdušili Slovenijo, ko sta zapeli znano uspešnicoParodija na gobarskega inšpektorja: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Deklica sredi noči poskrbela, da je bilo njenemu kužku toploČe bi Islandci prepevali slovenske pesmi: Parodija, ki je doza smeha!Mačka si je želela hrane: Tako je "zapela" ob svoji lastnici!VIDEO: Italijan drvel 227 km/h po stari cesti čez RebrniceAnsambel Petra Finka in Valentina Fink zapeli uspešnico "Morska pravljica"Zaradi orkana je poplavilo ulice: Domačin je ob hiši posnel morskega psa!Ganljiv prizor na ulici: Mama psička je nahranila potepuško mucko!VIDEO: Ženska iz Reke reševala moškega, ko ga je voda potegnila pod kombiKingstoni zapeli novo pesem "Jaz bi tebe mal": Bo to še ena njihova uspešnica?Tilen Artač odgovarjal kot Robert Golob: Parodija, ki se ji smeji Slovenija!VIDEO: Kvatropirci zapeli z Maraayo: Pesem lahko slišimo v seriji Ja, Chef!Robert Roškar opravljal delo kmetovalca: Tako slabo mu je šlo od rok!Lastniki posneli labradorca, ko je na povodcu sprehajal konjaGrozljivi posnetki, ko je zaradi orkana Ian deroča voda odnašala hišeAnže Logar med izjavo doživel nepričakovano: Zmotila ga je strastna oboževalka!Tilen Artač zapel pesem za samostojne podjetnike: Parodija obkroža Slovenijo!