Trije fantje so obkrožili nemočna upokojenca, njihovo dejanje je posnela policistka

Mnogi napačno presojamo ljudi, saj se prevečkrat zanašamo le na prve vtise.

Dva tedna nazaj je na spletu pristal video posnetek izpod rok policistke, ki je hitro obkrožil družbeno omrežje Facebook in mnoge uporabnike z vsebino pustil brez besed.

Ko je skupina treh temnopoltih fantov videla starejši par, ki je hotel sesti v njun avtomobil, so brez oklevanja priskočili na pomoč. Četudi moškega in ženske niso poznali, so vedeli, da jima morajo pomagati.

Njihovo dejanje je na kamero posnela policistka, ki se je v prav tistem trenutku pripeljala mimo, video posnetek pa je na spletu hitro požel nemalo pozornosti.

Joc Koe Stoe, Marty, in Freddie G so na bencinski črpalki v kraju Williston na Floridi kupovali prigrizke, ko so opazili starejši par v težavah. Rose in David Griest sta bila na poti v Orlando, kjer sta imela zdravniški pregled. Med potjo sta se ustavila na isti bencinski črpalki, kot omenjeni fantje.Težave so se za starejši par začele, ko sta morala znova sesti v svoje vozilo. David namreč šteje dobrih 100 let, njegova žena Rose pa 101 leto. Ob tem prizoru so fantje takoj vedeli, da jima morajo pomagati!

V istem trenutku pa je mimo pripeljala tudi policistka Kanesha Carnegie, da bi tudi sama pomagala starejšemu paru. A kmalu je spoznala, da je zanju ob pomoči treh fantov poskrbljeno, zato je v roke vzela kamero in ta čudovit prizor posnela.

0
Branimir Pejić
Pred 10 tedni
To bi mogla biti navada vsakega dobrega človeka da drugem takoj pomaga ko je ta potreben pomoči,ne pa da mirno gre mimo kot da dogajanja ni ! Vse pohvale in čestitke tem dobro vzgojenim fantom z občutkom dolžnosti in spoštovanja do starejših in nemočnih ljudi.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža SlovenijoVIDEO: Kmetu je prekipelo! Tako je dal lekcijo protestnikom, ki so zasedli njegovo posestSMEH: Tilen Artač nasmejal s priredbo Avsenikov, privoščil si je uporabnike spletaVIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem ShallowPrišel je k veterinarju, da bi prevzel kužka! Odziv psa te nasmeje do solz...VIDEO: Čudovit vrt iz Budanj, ki Slovencem jemlje sapo! Izgleda kot iz pravljice...VIDEO: Ste že videli, kaj Dončić počne NBA novincu? Posnetek se širi kot požar...VIDEO: Marjan Šarec "nahecal" hrvaške novinarje, odgovarjal jim je v slovenščiniVIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Čustveno slovo voditeljice RTV! Tako je za konec zapela pred kamerami...VIDEO: Malček med festivalom ukradel vso pozornost! Njegov ples te bo očaral...Potepuška mucka z mijavkanjem prevzela svet, njeno oglašanje je prav posebnoVIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiVIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...Žirantka na talentu doživela šok, zastal ji je dih! Pred sabo je videla duha...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...SMEH: Nekdo je pohitril posnetek pristanka na Luni, prizori so nasmejali mnogeVIDEO: Bratec je prvič videl novorojeno sestrico, od sreče je zajokalVIDEO: Jan Oblak zablestel z noro dvojno obrambo, klanjajo se mu še vratarjiVIDEO: Letalo z največjim razponom kril na svetu opravilo svoj prvi poletDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo RuandeVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s svilo