Turisti so ob jezeru v Kanadi ostali brez besed! To se je skrivalo v vodi...

Zajtrki v hotelih so lahko tudi zelo naporni. Veliko število gostov nam lahko hitro pokvari prijetno vzdušje.

V kolikor si želimo lepšega ambienta, pa moramo namesto hotelov obiskati bolj skrite kotičke, ki jih najdemo obdane v sožitju z naravo.

Ena izmed takih je tudi koča Great Bear Lodge v mestecu Port Hardy v Kanadi, kjer so tisti najbolj srečni gostje deležni izjemnih prizorov v bližnjem jezeru. Prav iz tam prihaja video posnetek, ki je te ddni navdušil ves svet.

Ko se je skupina gostov zjutraj odpravila do koče, da bi pozajtrkovali ob jezeru, so bili priča prizoru, ki si ga bodo zapomnili za vse življenje. V jezero sta zašla dva kita grbavca, s svojo igrivostjo pa sta navdušila prav vse navzoče.

Bi tudi vam ob takem dihjemajočem prizoru zaigralo srce?
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Jaz bi se najprej vpražal, kaj kiti počnejo v jezeru...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Pismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli RomiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!VIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!SMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...VIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboMislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenjeSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklep